Anasayfa /  Foto Galeri

Kırmızı Oda çöktü, Erkan Petekkaya imdada yetişti

TV8'de yayınlanan ve bir dönem reytingleri silip süpüren Kırmızı Oda dizisi bu sezonda beklentileri karşılayamayınca Acun Ilıcalı, diziye ara verdiklerini açıklamıştı. Ancak Türkiye’nin en iyi oyuncularının başında gelen Binnur Kaya’nın başrolünü oynadığı diziyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. O gelişme de Sadi karakterini canlandıran usta oyuncu Erkan Petekkaya ile ilgili...

Kırmızı Oda çöktü, Erkan Petekkaya imdada yetişti - Sayfa 1

İlk sezonunda reytingleri silip süpüren OGM Pictures imzalı “Kırmızı Oda” dizisi, bu sezon beklentileri karşılamadı.

Kırmızı Oda çöktü, Erkan Petekkaya imdada yetişti - Sayfa 2

Türkiye’nin en iyi oyuncularının başında gelen Binnur Kaya’nın başrolünü oynadığı dizi, reytinglerde ilk 10’a bile giremedi. Bunun üzerine tv8’in patronu Acun Ilıcalı diziye ara vereceklerini açıkladı. Ve bu sırada sosyal medyada dillendirilen bir söylenti gerçek oldu. 

Kırmızı Oda çöktü, Erkan Petekkaya imdada yetişti - Sayfa 3

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre geçen sezon Delikanlı Sadi karakteriyle Yılmaz Güney’in unutulmaz filmlerini anımsatan bir performans sergileyen ve reytinglerde farkını ortaya koyan Erkan Petekkaya’yla yeniden anlaşıldı. 

Kırmızı Oda çöktü, Erkan Petekkaya imdada yetişti - Sayfa 4

Kırmızı Oda’nın yeni bölümlerinde Sadi’nin yeni hikâyelerine yer verilecek ve yine Sadi’nin bol kahırlı yaşamı flashback sahnelerle renklendirilecek.