Anasayfa /  Medya /  Dizi

Kırmızı Oda 53.Bölüm Ful izle | Kırmızı Oda 54.Bölüm Fragmanı izle

Kırmızı Oda 53.Bölüm TV'de yayınlandıktan sonra internette de yayınlandı. Kırmızı Oda 53.Bölüm Ful izle. Kırmızı Oda 54.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kırmızı Oda 54.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TV8 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümü 3 Aralık Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Kırmızı Oda 53.Bölüm Ful izle

Abone ol
Abone ol 01 Aralık 2021 22:32

Kırmızı Oda 53.Bölüm Ful izle | Kırmızı Oda 54.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Binnur Kaya ve Tülin Özen gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kırmızı Oda 54.Bölümde de ekrana kitleyecek

Kırmızı Oda 53.Bölüm Ful izle

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELR OLU?

"HİKAYEMİZİN ÖNSÖZÜNÜ ANNEMİZ YAZAR"

Keklik (Ayta Sözeri) annesinin hastaneden ayrıldıktan sonra yaşadıklarını anlatmaya devam eder. Annesinin ekmek parası uğruna çalışmak zorunda olduğu yer ve yaşadığı zorluklar Keklik'i oldukça etkilemiştir.

Pembe (Meltem Cumbul) çocukken yaşadığı güçlükleri Doktor Hanım'a anlatır. Babasının geçirdiği kaza sonucu felçli kalması "ilahi adalet var mı?" sorusunu akıllara getirirken, Bünyamin'in ani değişimi Pembe'nin hoşuna gitmeye başlar.

Dara (Gökhan Özoğuz) kliniğe tekrar gelir. Doktor Hanım ile oldukça samimi bir başlangıç yapan Dara uyku probleminden ve bu problemin hayatını olumsuz etkileyeme başladığından bahseder.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜM İZLE

 

Yorumlar