Anasayfa /  Foto Galeri

Kim Milyoner Olmak İster'e Cemre Cansın Ceyhan damga vurdu! O sözleri sonrası Kenan İmirzalıoğlu..

Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümüne, Cemre Cansın Ceyhan damga vurdu. İlk dört soruyu cevaplayan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi, 'uçan top' sorusunda elendi. "Zeka seviyeme uygun sorular olmuş" yorumunda bulunan Ceyhan, kendisini ilginç sözlerle eleştirince, sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun tepkisini çekti.

Kim Milyoner Olmak İster'e  Cemre Cansın Ceyhan damga vurdu! O sözleri sonrası Kenan İmirzalıoğlu.. - Sayfa 1

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla atv'de ekranlara gelen 'Kim Milyoner Olmak İster'in 13 Şubat Pazar akşamı yayınlanan bölümüne katılan Cemre Cansın Ceyhan, sosyal medyada gündem oldu.

Kim Milyoner Olmak İster'e  Cemre Cansın Ceyhan damga vurdu! O sözleri sonrası Kenan İmirzalıoğlu.. - Sayfa 2

Bursa Teknik Üniversitesi'nde uluslararası ilişkiler okuyan Cemre Cansın Ceyhan, ilk olarak doğru yanıtı "Sessiz harf" olan "Dil bilgisinde 'ünsüz'le eş anlamlı olan hangisidir?" sorusunu bildi.

Kim Milyoner Olmak İster'e  Cemre Cansın Ceyhan damga vurdu! O sözleri sonrası Kenan İmirzalıoğlu.. - Sayfa 3

Genç yarışmacı, 'seyirci jokerleri'nin de yardımıyla ilk dört soruyu geçmeyi başardı. Cansın, "Tam bana uygun, zeka seviyeme uygun sorular olmuş. Lütfen hep böyle sorular gelsin " yorumuyla şaşırttı.

Kim Milyoner Olmak İster'e  Cemre Cansın Ceyhan damga vurdu! O sözleri sonrası Kenan İmirzalıoğlu.. - Sayfa 4

"HAYATTA HİÇBİR HEDEFİM YOK" 
Hayatta bir hedefinin olmadığını belirten yarışmacı, "Aşırı dengesiz biriyim, buraya niye geldim bilmiyorum. Doğduğum günden beri karmakarışık duygular içindeyim. Hayatın anlamını arıyorum, dengesiz olduğum için sürekli şehir ve okul değiştiriyorum. Önce Bandırma 17 Eylül Üniversitesi'nde, ardından Giresun Üniversitesi'nde okudum ama bıraktım. Şimdi de Bursa'dayım" dedi.