Anasayfa /  Foto Galeri

Kim kardashian'ın sosyal medyada yaptığı yeni paylaşımları gündem oldu

Yaptığı siyasi paylaşımlarla gündeme gelen ve tepkilerin odağında olan Kim Kardashian, yeni paylaşımlarıyla sosyal medyada gündem oldu. Her daim lüks yaşamını sergileyen ve gösterişli fotoğraflar yayınlanan Kardashian, dört mevsim bir arada yaşadığı malikanesinde tatil yapıyor.

Kim kardashian'ın sosyal medyada yaptığı yeni paylaşımları gündem oldu - Sayfa 1

Son dönemde siyasi paylaşımlarıyla dikkat çeken Kim Kardashian, asıl işine döndü. Instagram'da 192 milyon gibi güçlü bir kitlesi bulunan Kardashian, sosyal medyada yaptığı yeni gösterişli paylaşımlarıyla adından söz ettirdi.

Kim kardashian'ın sosyal medyada yaptığı yeni paylaşımları gündem oldu - Sayfa 2

Sık sık siyasi olaylar hakkında yorumda bulunan ve geçtiğimiz aylarda Azerbaycan'ı suçlayarak Ermenistan'ı savunmasıyla tepkilerin odağında yer alan Kardashian, şu sıralar lüks ve şaşalı yaşamını gözler önüne sermeye devam ediyor.

Kim kardashian'ın sosyal medyada yaptığı yeni paylaşımları gündem oldu - Sayfa 3

Jakuzili ve bikinili fotoğraflarını yayınlayan 40 yaşındaki Kardashian, ABD'nin Nevada eyaleti Tahoe bölgesindeki lüks tatil evinde adeta dört mevsimi bir arada yaşıyor.

Kim kardashian'ın sosyal medyada yaptığı yeni paylaşımları gündem oldu - Sayfa 4

Dışarısı çok soğukken karlar üzerinde poz veren Kardashian, evin içinde ise bikinili olarak kapalı havuzunda keyif yapıyor.