Anasayfa /  Politika /  Chp

Kılıçdaroğlu’ndan ‘Adalet Yürüyüşü’ açıklaması!

CHP’li siyasetçiler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde 15 Haziran 2017’de Ankara’dan başlayan ve 9 Temmuz 2017’de İstanbul’da tamamlanan Adalet Yürüyüşü’nün 3’üncü yıl dönümünü kutladı.

Abone ol
Abone ol 15 Haziran 2020 23:39

CHP'li siyasetçiler, 15 Haziran 2017'de Ankara Güven Park'tan başlayan ve 9 Temmuz 2017'de İstanbul Maltepe'de tamamlanan 420 km'lik Adalet Yürüyüşü'nün 3'üncü yıl dönümünü kutladı.

“BU YÜRÜYÜŞÜMÜZÜN SİYASAL PARTİYLE İLGİSİ YOK”

“Kimse bu yürüyüşün bir son olduğunu düşünmesin, bu yürüyüş bizim ilk adımımızdır” diyen Kılıçdaroğlu, yürüyüşe ait görüntülerden oluşan bir video paylaştı. Kılıçdaroğlu, videoda, “Bu ülkenin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için hep birlikte mücadele etmek zorundayız. Bu yürüyüşümüzün bir siyasal partiyle ilgisi yok. Bu yürüyüş adalet yürüyüşüdür” ifadelerine yer verdi.

“KENDİLERİNDEN OLMAYAN İNSANLARA DA SAYGI GÖSTERSİNLER”

Videoda, Kılıçdaroğlu'na çocuklarına ve torunlarına bırakmak istediği mesajın sorulduğu anlar da yer aldı. Kılıçdaroğlu şu yanıtı verdi;

*Adaletten ayrılmayın. Herkese hoşgörülü davranın. Adalet hepimiz için hatta sizi sevmeyenler için de çok önemli bir kavram, çok önemli bir duygu.

*Bu duyguyu kendi yüreğimizde, manevi dünyamızda da yaşatmalıyız. Benim, çocuklarıma miras olarak söyleyeceğim sözler bunlar.

*Kul hakkı yemesinler. Saygılı olsunlar. Herkese saygılı olsunlar. Adil davransınlar. Kendilerinden hoşlanmayan insanlara da saygı göstersinler. İstediğim bu.

Etiketler Kılıçdaroğlu CHP
Yorumlar