Anasayfa /  Keyifli Haberler

Banka Açıldımı

Abone ol
Abone ol 19 Aralık 2018 15:17

Şehirlerarası seyahatinde treni tercih eden Temel, yataklı bir kompartmana yerleşmiş. Az sonra kompartmana çok güzel bir kadın gelmiş ve tanışmışlar. Kadın bir bankada çalışıyormuş. Uzun bir sohbetten sonra gece olmuş ve yatmak üzere kompartmandaki ranzayı açmışlar; kadın üst kata, Temel de alt kata yerleşmiş.10 dakika sonra kadın pijamasının üstünü çıkartıp yere atmış.

Temel bunu görünce, kadının kendisinden bir şeyler beklediğini düşünerek, kadının yatağına alttan hafifce vurmuş:– Handan Hanım!– Buyrun Temel Bey!– Bankanın kapıları açıldı mı acaba?– Ne münasebet Temel Bey, teessüf ederim, bu davranışınız çok çirkin.– Özür dilerim Handan Hanım, ben sanmıştım ki!..

Kadın on dakika sonra pijamasının altını da çıkarıp yere atmış. Temel çıldıracak gibi olmuş, kendini tutamayarak yeniden kadının yatağına hafifce vurmuş.– Handan Hanım!– Buyrun Temel Bey!– Bankanın kapıları açıldı mı acaba?– Temel Bey, lütfen kendinize gelin, çok ayıp!..

Temel, olanlar karşısında çok zor durumdaymış, ama yine de sabretmiş. Kadın 5 dakika sonra çamaşırının üstünü de çıkarıp yere atmış. Sabredemeyecek durumda olan Temel, yeniden ranzaya vurmuş:– Handan Hanım!– Buyrun Temel Bey!– Bankanın kapıları açıldı mı acaba?– Temel Bey, bu son olsun lütfen, bir daha aynı şey olursa; güvenliği çağıracağım!..

Temel büyük bir hayal kırıklığı ile yeniden yatmış. 5 dakika sonra çamaşırının altını da çıkarıp yere atan kadın, bu sefer istekliymiş, ama Temel’den ses çıkmamış. 10 dakika daha bekleyen kadın, Temel’e seslenmiş:– Temel Bey!– Buyrun Handan Hanım!– Temel Bey, bankanın kapıları açıldı.– Gerek kalmadı Handan Hanım, ben çeki elden bozdurdum!..



BONUS FIKRA



Kimlik



Bir gün bir profesör kürsüye cıkacakken birisi hıyar atmış. Profesör hiç moralini bozmadan kürsüye çıkıp hıyarı sallayarak





– Birisi kimliğini düşürdü sanırım demiş



Karım Kayıp







bir adam polisi aramış :

“karım alışverişe gitti. dönmedi. 8 saat oldu. ne olur onu bulun !” demiş.

görevli polis sormuş : “karınızı tarif eder misiniz ?”





adam anlamamış “nasıl yani ?”

polis : “boyu ne kadar ?”

adam : “ne bileyim, bazen yüksek topuk giyer beni geçer, evde yalınayak benden kısa.”

polis : “göz rengi ?

”adam : “bilemem, bazen yeşil bazen mavi lens takar, aslında galiba ela…”

polis: “saçı ne renk ?”

adam :“en zor soru. her hafta başka bir renk desem ?”

polis : “üzerine ne giymiştir ?”

adam : “hiç dikkat etmedim valla…”





polis : “peki arabayla mı gitmişti alışverişe ?” adam : “evet !!! siyah audi r8, süperşarj 3.5 litre v6 silindirli motor, 290 beygir. içi geyik derisi taba renginde, led farları var, sağ kapıda görünür görünmez hafif bir çizik var.”

polis : “tamam efendim, arabanızı bulacağız.!!.



Piyano







Temel Laz olduğu için kendinden nefret ediyormuş.

Amerikaya gitmiş ve birçok ameliyattan sonra burnunu düzelttirmiş, iyi şekilde İngilizce öğrenmiş ve meşhur bir piyanist olmuş. Birgün büyük bir topluluğa konser verdikten sonra seyircileri selamlarken ön taraftan bir ses duymuş:

– Helal sana hemşerum, çok iyi çalayusun da!





Temel:

– Benim Laz olduğumu nereden anladın yahu. Halbuki Lazlara benzememek için bir sürü ameliyat oldum.

– Nasıl anlamayayım, demiş adam. Bütün piyanistler otururken sandalyeyi piyanoya doğru çekerler, sen ise sandalyeye oturup piyanoyu kendine çekeyusun da!


Yorumlar