Anasayfa /  Foto Galeri

Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao hakkında Galatasaray'dan şok karar!

Süper Lig'de pazartesi günü oynanan Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na önce kafa sonra da yumruk atan Marcao kırmızı kart görmüş, büyük tepki çekmişti. Galatasaray yönetimi, Brezilyalı stoperle ilgili şok karar aldı.

Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao hakkında  Galatasaray'dan şok karar! - Sayfa 1

HAFTANIN SKANDALI
Süper Lig'in ilk haftasında Giresunspor deplasmanında 61. dakikada Marcao takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na önce kafa sonra yumruk attı. Skandal olayın ardından hakem VAR'a giderek Brezilyalı stoperi oyundan attı.

Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao hakkında  Galatasaray'dan şok karar! - Sayfa 2

ÖZÜR VİDEOSU YAYINLADI 
Marcao tepkilerin ardından dün akşam saatlerinde özür videosu yayınladı. 25 yaşındaki savunmacı, "Herkese merhaba. Dün akşam maçta yaşanan ve beni inanılmaz üzen talihsiz olayla ilgili bir açıklama yapmak için karşınızdayım. Dün akşam maçta gördüklerinizi kolay kolay unutamayacağınızı ve belki de beni affetmeyecek Galatasaraylılar olduğunu biliyorum.

Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao hakkında  Galatasaray'dan şok karar! - Sayfa 3

"CANIMI ACITIYOR" 
Biliyorum diyorum çünkü Galatasaray'ı ve bu kulübün taraftarını çok yakından tanıyorum. O nedenle asıl acısını çektiğim, kırmızı kart, maç oynamama, idari ve maddi cezalardan çok; bugüne kadar büyük bir aşkla hizmet verdiğim bu camiada yönetilmesi bu duyguyu yaşamak ve yaşatmak... Bu çok ağrıma gidiyor çünkü ben Galatasaray'a gelene kadar tahmin ettiğinizden daha zor durumda bir gençtim. Eğer beni sahiplenip bana emek vermeseydiniz kaybolabilirdim belki de. Kaybolmama izin vermeyenleri hayal kırıklığına uğratmak da canımı acıtıyor" ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao hakkında  Galatasaray'dan şok karar! - Sayfa 4

PFDK'YA SEVK EDİLDİ 
Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao Teixeira, GZT Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu'na 'saldırısı' nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. Şimdi gözler, yönetimin uygulayacağı yaptırıma çevrildi.