Anasayfa /  Foto Galeri

Kenan İmirzalıoğlun'dan Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması!

atv'de yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasının suncusu ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Etiler’de kuaför çıkışı görüntülendi. Eşi Sinem Kobal'ın ikinci kez hamile olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklayan Kenan İmirzalıoğlu, dostu Kıvanç Tatlıtuğ'un da ilk kez babalık heyecanı yaşadığı hakkında görüşlerini dile getirdi.

Kenan İmirzalıoğlun'dan Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması! - Sayfa 1

Kenan İmirzalıoğlu önceki gün Etiler’de kuaför çıkışı görüntülendi. Eşi Sinem Kobal'ın ikinci kez hamile olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklayan Kenan İmirzalıoğlu, dostu Kıvanç Tatlıtuğ'un da ilk kez babalık heyecanı yaşadığı hakkında görüşlerini dile getirdi.

Kenan İmirzalıoğlun'dan Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması! - Sayfa 2

Eşi Sinem Kobal'ın ikinci kez hamile olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklayan Kenan İmirzalıoğlu bebekleri için henüz isim düşünmediklerini belirtti. İmirzalıoğlu, dostu Kıvanç Tatlıtuğ'un da ilk kez babalık heyecanı yaşaması hakkında konuştu.

Kenan İmirzalıoğlun'dan Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması! - Sayfa 3

Kenan İmirzalıoğlu, "Konuştuk tabii ki o da çok heyecanlı. Dünyanın en güzel bireyi geliyor" diyerek meslektaşının çok heyecanlı olduğunu belirtti.

Kenan İmirzalıoğlun'dan Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması! - Sayfa 4

Ünlü oyuncu, "Babalık hakkında tavsiyeler veriyor musunuz?" sorusuna, "Biz onları özel konuşuruz kendisiyle" yanıtını vererek aracına bindi.