Anasayfa /  Medya

Kemal Öztürk'ten Sinan Oğan'a sert cevap: Gariban mülteci düşmanı

Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü Kemal Öztürk ile MHP eski milletvekili Sinan Oğan arasında Türkiye'nin güncel sorunları hakkındaki konularda tartışma yaşandı.

Abone ol
Abone ol 31 Ağustos 2019 18:16

Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü Kemal Öztürk ile MHP eski milletvekili Sinan Oğan, sosyal medya hesapları üzerinden sert bir tartışma yaptı.

Öztürk, sosyal medya hesabından "Sırtını devlete ya da belediyelere dayamış, Sivil toplum kuruluşu, fikir adamı, medyayazar, sanatçı, din adamı, cemaat gibi unsurların ülkeye, millete faydası olmaz, varlığını sürdüremez" şeklinde açıklama yaptı.

Öztürk'ün sosyal medya twitter üzerinden yaptığı açıklamayı alıntı yaparak eleştiren Oğan ise "Sırtınızı devlete dayayıp AA Genel Müdürü olduğunuz zamanlarda yanlış ve yandaş uygulamalarınızla az mücadele etmemiştik, bu yalın gerçeği size anlatmak için az çaba harcamamıştık! Ama çok şükür bu önemli gerçeği anladınız artık" Öztürk'e şeklinde cevap verdi.

Oğan'ın açıklamalarına sert karşılık veren Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü Öztürk, Oğan'ı mültecilere karşı tutumunu eleştiren bir yanıt verdi.

Oğan'ın mültecilere karşı faşizan bir tutum içerisinde olduğunu dile getiren sert bir cevap veren Öztürk, şu ifadelere yer verdi:

"Ayrıca sizin AA da iken benimle irtibat kurduğunuzu, varsa hatamızı söylediğinizi de hiç hatırlamıyorum. Gariban mültecilerin hayatını karartmak için gösterdiğiniz faşizan çabanın haricinde aklımda sizinle ilgili hiçbir bilgi bulunmuyor" 


Yorumlar