Anasayfa /  Politika

Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ anlaştı! Saat 11'de cevabını iletecek

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ittifaklarının cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın Tayyip Erdoğan'a desteğini açıklamasının ardından, Kemal Kılıçdaroğlu'yla yaptığı görüşmede aldıkları kararı açıkladı. Özdağ, mutabakat metnini, iş birliği esasları çerçevesinde CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na sundum. Millet ittifakı paydaşlarının onayını alması gerektiğini ifade etti. Kendisi, saat11.00’de yapacağım basın toplantısına kadar, Millet İttifakının umarım olumlu cevabını iletecek.

Abone ol
Abone ol 23 Mayıs 2023 09:30

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, 28 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceği, iki liderin "anlaşma sağladığı" öğrenildi.

İki gün önce bir araya gelen Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bugün saat 18.30’da Ankara’da tekrar bir görüşme gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu ve Özdağ buluşmasının Sinan Oğan'ın hangi ittifakı destekleyeceğini açıkladığı saatten sonra yapılacak olması dikkati çekti.

İki lider anlaştı

Edinilen bilgilere göre, Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ anlaştı. İkinci turda Zafer Partisi’nin Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceği öğrenildi.

Sözcü'nün haberine göre, İki ismin gerçekleştirdiği toplantıda ortak metin üzerinden çalışıldığı da belirtildi.

Ümit Özdağ, yarın saat 11.00’de Zafer Partisi Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulunacak.

 

Yorumlar