Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Kemal Doğulu kimdir?

Kemal Doğulu kimdir?

Abone ol
Abone ol 15 Haziran 2016 23:36

Kemal Doğulu kimdir? Bu Tarz Benim juri üyesi Kemal Doğulu kaç yaşında ve nerelidir?

Kemal Doğulu kimdir? Bu Tarz Benim jüri üyesi Kemal Doğulu herkes sebebi ile merak edilmeye başladı. Öykü Serter ile aşk yaşamaya başlayan Kemal Doğulu`nun Serter`den küçük olup bulunmadığı herkes merak ediyor. 1979 doğumlu olan Kemal Doğulu Öykü Serter`den 4 ıslak küçük. Oyuncu Kadir Doğulu `nun kardeşi olan Kemal Doğulu imaj danışmanlığı yapıyor.

Reytingleri alt üst eden Bu Tarz Benim yarışmasının jüri üyesi Kemal Doğulu 1979 Mersin doğumlu. Oyuncu Kadir Doğulu`nun ağabeyi olan Kemal Doğulu Hande Yener ile birlikte çalıştığı zamanlarda popüler oldu. Kemal Doğulu bugünlerde Bu Tarz Benim sunucusu öykü Serter ile aşk yaşıyor.

AŞKLARINI İLAN ETTİLER

Hikaye Serter ve Kemal Doğulu aşklarını kameralar karşısında ilan etti. Tv8 ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasını jüri üyesi Kemal Doğulu ve öykü Serter arasındaki aşk iyece alevlenmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde hikaye Serter`e sarılarak fotoğraf çektiren ve altına aşk dolu sözler yazan Kemal Doğulu bu aşkın sinyalini veren isim olmuştu. hikaye Serter bugüne kadar bu aşk iddiaları karşısında susmuştu lakin bugün öykü Serter`de aşka geldi. Bugün yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasında Kemal Doğulu hikaye Serter`e `Pembe gönlüm sende` dedi. Kemal Doğulu`nun bu sözleri üzerine heyecanlanan Serter `benim gönlümde sende dedi.

Bir zamanların meşhur TV programı BBG ile ünlenen hikaye Serter ve Bu Tarz Benim programının jüri üyelerinden Kemal Doğulu içinde çıkan aşk dedikodusu, sosyal medyayı sallamıştı. Bu iddianın ardından Kemal Doğulu ınstagram hesabından öykü Serter`e sarılmış fotoğrafını paylaşmış, karenin altına da`Sahiplenen erkek tutuşu. Seviyorsam demek ki` notunu düşmüştü. Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafla hikaye Serter ile yaşadığı aşkı itiraf eden Kemal Doğulu, aşkını programda da haykırdı. Bir zamanların meşhur TV programı BBG ile ünlenen hikaye Serter ve Bu Tarz Benim programının jüri üyelerinden Kemal Doğulu arasında çıkan aşk dedikodusu, sosyal medyayı sallamıştı. ınstagram`da paylaştıkları fotoğrafla aşklarını duyuran Serter ile Doğulu çifti Bu Tarz Benim programında da aşklarını haykırmaktan çekinmediler.

Yorumlar