Anasayfa /  Foto Galeri

Kaygısızlar'ın Kürşat'ı Tevfik İnceoğlu'ndan yıllar sonra gelen Şoray Uzun itirafı!

Kaygısızlar dizisinde oynadığı Kürşat rolü ile ünlenen oyuncu Tevfik İnceoğlu, yıllar sonra o zamanki rol arkadaşları Şoray Uzun ve Ömer Duran hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Tevfik İnceoğlu Şoray Uzun'u, şöhret olunca bozulmakla itham etti.

Kaygısızlar'ın Kürşat'ı Tevfik İnceoğlu'ndan yıllar sonra gelen Şoray Uzun itirafı! - Sayfa 1

Kaygızılar dizisinde Ömer Duran ve Şoray Uzun ile mahallenin bıçkın delikanlılarını oynayarak tanınan oyuncu Tevfik İnceoğlu, yıllar sonra rol arkadaşları Şoray Uzun ve Ömer Duran hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Habertürk'e röportaj veren Tevfik İnceoğlu, Şoray Uzun ile Ömer Duran'ı vefasızlıkla suçladı ve onlarla görüşmediğini söyledi.

Kaygısızlar'ın Kürşat'ı Tevfik İnceoğlu'ndan yıllar sonra gelen Şoray Uzun itirafı! - Sayfa 2

'ŞÖHRET ŞORAY UZUN'U DEĞİŞTİRDİ'

İnceoğlu, 'Onlara kırgınım. Vefasızlık gösterdiler. 20 yıldır görüşmüyoruz. 8 yıl önce Şoray ile bir galada karşılaştık sadece selamlaştık.

Kaygısızlar'ın Kürşat'ı Tevfik İnceoğlu'ndan yıllar sonra gelen Şoray Uzun itirafı! - Sayfa 3

Onları aradım ama geri dönüş yapmadılar. Şöhret Şoray'ı değiştirdi. Ömer ile de yaşadığımız bir tartışma sonrası aramız açıldı.' ifadelerini kullandı.

Kaygısızlar'ın Kürşat'ı Tevfik İnceoğlu'ndan yıllar sonra gelen Şoray Uzun itirafı! - Sayfa 4

'BEN SENİN HASTA KARINA BAKTIM DEYİNCE ARAMIZDAKİ BAĞ KOPTU'

Ömer Duran ile neden küstüklerini şu sözlerle açıkladı:

'Yaklaşık 20 yıl önce Kadir İnanır'ın da rol aldığı 'Kırık Ayna' dizisinde oynuyordum. Çekimler Kapadokya'da gerçekleşiyordu. Eşim kalp hastasıydı. O dönem ailecek çok yakındık. Eşim kalp hastası olunca Ömer ve ailesi sağ olsunlar eşime baktılar. Ancak Ömer ile bir tartışma yaşadık. 'Ben senin hasta karına baktım' deyince aramızdaki bağ koptu.'