Anasayfa /  Foto Galeri

Kasım 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. İşte Kasım 2021 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Kasım 2021 Aylık Burç Yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Kasım 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

Kasım 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Kasım 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı.

İşte Kasım 2021 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Aylık Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: Kasım 2021 tarihlerinde burçların aylık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu ay izleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Kasım 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Kasım 2021 Aylık Burç Yorumları

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Dönem, Koç burçları için umut verici olabilir. Araştırmayla ilgili bir mesleğe girebilir ve ayrıca dini faaliyetlerle ilgili işlerde başarılı olabilirsiniz. Kişisel ve profesyonel yönlerinizin sorumluluğuna dikkat etmeniz gerekebilir. Aile ve profesyonel ihtiyaçlarınıza öncelik vermeye ve zaman ayırmaya çalışın. 

Kişisel ilişkilerde dikkatli olun ve olaylarda aceleci taahhütlerden kaçının. Bir anlaşmazlıktan dolayı dernekte ani çatışma ve kopukluk değişiklikleri olabilir. Dönem, uygun evlilik teklifleri alabilecek bekarlar için iyi haberler getirebilir. Evlilik içinde olanlar eşleri ile anlaşmazlıklar yaşayabilirler. İletişim eksikliği bunun başlıca nedeni olabilir, bu nedenle boşluğu kapatmak için meseleleri çözmek için alçakgönüllülük uygulamak gerekebilir. 

Ayrıca, iş değişikliği arayan ofis çalışanları için dönemin olumsuz geçmesi muhtemeldir. Meslektaşlarla iletişimsizlik belirtilebilir. Resmi toplantılar için ayrılmadan önce, işyerindeki en son gelişmelerden haberdar olmaya çalışın. Freelance olarak çalışanlar bu ay güzel fırsatlarla karşılaşabilirler. Sıkı çalışmanız ve kararlılığınızla başarıya ulaşabilirsiniz. 

Harcamalarınıza dikkat edin ve cebinizde bir delik açmamak için bir şeyler planlayın. Gerekirse bir uzmandan yardım alın. Deneyin ve savurganlıktan kaçının. Arazi ile ilgili konulara ilişkin planlanmamış harcamalar mahsup edilebilir. Tıbbi faturalar da artıyor olabilir.

Akademisyenlerde, tıp öğrencileri araştırma ile ilgili çalışmalara girmek için uygun zamanı bulabilirler. Yüksek öğrenim veya araştırma ile ilgili görevler için yurtdışına seyahat etme fırsatınız olabilir. İyi bağışıklık seviyelerine rağmen sağlıkla ilgili endişeler olabilir. Stres ve olumsuz düşünce zihinsel durumunuzu olumsuz etkileyebilir.

Kasım 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Kasım 2021 Aylık Burç Yorumları

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Bu ay Boğa için yeni bir iş teklifi için güzel şanslar olabilir. Mükemmel iş anlaşmalarıyla karşılaşmanız veya size büyük zevk verecek yeni bir işe başlamanız muhtemeldir. Yine de, işyerinde güçlü bir izlenim bırakmak için benzersiz fikirler bulmanız gerekebilir. 

İşadamları, iş ortakları ile ayın başında zarar getirebilecek çatışmalara veya ego çatışmalarına girebilirler. Bu nedenle, işletmelerin yeni planlar için hazırlanmaları gerekebilir. İlişkilerde, endişe yaratabilecek anlaşmazlıklar olabilir. Hukuki bir mücadele içinde olan evli çiftler, ay boyunca zorlu durumlarla karşılaşabilir. 

Mali konular söz konusu olduğunda, dönem ortalama sonuçlar getirebilir. Yurtiçi cephede, elektronik ev eşyalarının ani değişiklikleri veya onarım çalışmaları nedeniyle harcamaların artması muhtemeldir. Tasarruflar etkilenebilir. 

Öğrenciler yeni derslerle ilgili harcama yapabilirler. Ay, onlara araştırma ve uzaktan eğitim kurslarında başarı vaat ediyor. Moda veya sanatla ilgili konularda kabul edilmek isteyenler bu ay iyi bir ilerlemeye tanık olabilirler. Ayrıca felsefe veya dini yazıları öğrenmeye meyilli olabilirsiniz. 

İşkolik bir tutum kesinlikle sağlıksızlığa yol açabilir, bu nedenle kişisel ve profesyonel yaşam arasında uygun bir dengeyi korumak tavsiye edilebilir. Günlük egzersizlerle birlikte besleyici bir diyet çizelgesi planlayın ve izleyin. Sağlıklı fitness seviyeleri için yeme alışkanlıklarınıza ve uyku düzeninize dikkat edin.