Anasayfa /  Foto Galeri

Karolin Fişekçi ünlü yazar Orhan Pamuk'la çarpık ilişkisini ifşa etti! İkimizle aynı anda...!

Karolin Fişekçi ünlü yazar Orhan Pamuk'la çarpık ilişkisini ifşa etti! Nobel Ödüllü yazar Orhan Pamuk'nun aşk hayatı ifşa oldu. Pamuk'la bir dönem aşk yaşayan Fişekçi, Orhan Pamuk'un aynı apartmanın 4. katında kendisiyle birlikte olurken, 7 katında Hint yazar Kiran Desai ile olduğunu iddia etti.

Karolin Fişekçi ünlü yazar Orhan Pamuk'la çarpık ilişkisini ifşa etti! İkimizle aynı anda...! - Sayfa 1

Yıllar önce Orhan Pamuk’la aşk yaşadığı iddiasıyla uzun süre gündem olan ressam Karolin Fişekçi, sosyal medya üzerinden ünlü yazarla çarpık ilişkisini anlattı. Orhan Pamuk’un Hint yazar Kiran Desai ile ilişkisi sırasında kendisiyle de görüşmeye devam ettiğini iddia eden Fişekçi, "Cihangir'deki apartmanın 4. katında benimle keyif yapıp, 7. katında ağırladığı Hint yazarla davetlere gidiyordu" iddiasında bulundu. İşte o itiraflar...

Karolin Fişekçi ünlü yazar Orhan Pamuk'la çarpık ilişkisini ifşa etti! İkimizle aynı anda...! - Sayfa 2

Karolin Fişekçi’nin adı ilk kez 2011’in aralık ayında Orhan Pamuk’la yan yana çekilmiş fotoğrafının ortaya çıkmasıyla duyulmuştu. Fişekçi o günden sonra basına yaptığı açıklamalarla gündemden düşmedi, Pamuk ise ilişki iddiasını reddetti.

Karolin Fişekçi ünlü yazar Orhan Pamuk'la çarpık ilişkisini ifşa etti! İkimizle aynı anda...! - Sayfa 3

Karolin Fişekçi, bir röportajında Orhan Pamuk’un Hint yazar Kiran Desai ile ilişkisi sırasında kendisiyle de görüşmeye devam ettiğini öne sürmüştü.

Karolin Fişekçi ünlü yazar Orhan Pamuk'la çarpık ilişkisini ifşa etti! İkimizle aynı anda...! - Sayfa 4

Önceki gün sosyal medya üzerinden yapılan bir yayına katılan Fişekçi, o iddiasını yeniden gündeme getirdi.