Anasayfa /  Medya /  Dizi

Kardeş Çocukları 1.Bölüm full İzle - Star tv dizi izle

Kardeş Çocukları 1.Bölüm yayınlanmıştır. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölümü 23 Aralık Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. İşte Kardeş Çocukları 1.Bölüm Fragmanı İzle - Star tv dizi izle.

Abone ol
Abone ol 22 Aralık 2018 13:58

Kardeş Çocukları 1.Bölüm Fragmanı İzle  Kardeş Çocukları 1.Bölüm İzle.Kardeş Çocukları 1.Bölüm Fragmanı yayınlanmıştır. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölümü 23 Aralık Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. İşte Kardeş Çocukları 1.Bölüm Fragmanı İzle - Star tv dizi izle. 

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kardeş Çocukları 1.Bölümde izleyicisi ile buluşacak



YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Ümran ve Umay’ın Hayatlarının Sınavı...

Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran (Ayça Bingöl) ve Umay (Nur Fettahoğlu). Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.

KARDEŞ ÇOCUKLARI SON BÖLÜM İZLE

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.


Yorumlar