Anasayfa /  Spor

Karamollaoğlu'ndan 12 Dev Adama teşekkür!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 2019 FIBA Dünya Kupası maçında ABD Basketbol Milli Takımı karşısında büyük bir performans gösteren A Milli Basketbol Takımımızı tebrik etti.

Abone ol
Abone ol 03 Eylül 2019 22:56

A Milli Basketbol Takımımız 2019 FİBA Dünya Kupası karşılaşmasında Amerika Birleşik Devletleri Basketbol Takımı karşısında gösterdiği performansla göz doldur.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD Basketbol Takımı karşısında büyük bir mücadele ve performans gösteren A Milli Basketbol Takımımızı sosyal medya hesabı twitter üzerinden tebrik etti.

A Milli Basketbol Takımımızın yaptığı mücadelenin gurur verici olduğunu dile getiren Karamollaoğlu, 12 Dev Adama teşekkür etti.

Yaptığı açıklamada 12 Dev Adamı tebrik eden bir mesaj yayımlayan Karamollaoğlu, şu açıklamayı yaptı:

"FIBA Dünya Kupası’nda, ABD karşılaşmasında olağanüstü performans göstererek göğsümüzü kabartan A Milli Basketbol Takımımıza bizlere yaşattıkları gurur ve heyecan için teşekkür ediyoruz. Dünya Kupası yolunda başarılar diliyorum."

FIBA Dünya Kupası’nda, ABD karşılaşmasında olağanüstü performans göstererek göğsümüzü kabartan A Milli Basketbol Takımımıza bizlere yaşattıkları gurur ve heyecan için teşekkür ediyoruz. 



Dünya Kupası yolunda başarılar diliyorum.#12DevAdam


Yorumlar