Anasayfa /  Medya /  Dizi

Karagül dizisi finalinde neler olacak ? - izle

Karagül dizisi finalinde neler olacak ? - izle

Abone ol
Abone ol 10 Haziran 2016 10:04

FOX TV'nin efsane dizisi Karagül için final zamanı. Bu akşam ekrana gelecek olan 125. bölüm ile final yapacak olan Karagül'de gerçekler ortaya çıkıyor. İşte sevilen dizi Karagül 125. final bölümü hakkında ve detayları haberimizde..

Başrollerinde Ece Uslu, Saruhan Hünel, Mesut Akusta ve Şerif Sezer gibi isimlerin rol aldığı karagül 124. son bölüm ile ekrana geldi. Sevilen dizi Karagül 125. bölümde final yaparak ekranlara veda edecek. İlgi ile takip edilen dizi Karagül'ün yapımcılığını Şükrü Avşar üstleniyor. Karagül son bölümü ve detaylar haberimizde... Kendal’ın en büyük cezası olan olan vicdanıyla hesaplaşma günleri gelip çatmıştır. Bu güne kadar yaşadığı ve yaşattığı zulmü yine de anasının kucağına dindirmeye çalışırken, Kadriye Ana, kendi elleriyle yarattığı cehennemde yanan oğlunun acısına dayanabilecek mi? Ebru bıkmadan usanmadan çocuklarını bir arada tutmaya çabalamaktadır. Açılan yaralar, gidenlerin acısıyla baş etmeye çalışan Baran eline geçen son mektupla birlikte öğrendiklerinden sonra Ebru'ya “Anne” diyebilecek mi?Bilinmezden gelen ayak seslerinin sahibi kim?“Karagül ekibi olarak 4 sezon boyunca sizlere elimiz erdiği, gücümüz yettiğince bir hikaye anlatmaya çalıştık... Gerek sosyal medya hesaplarından gerekse birebir olumlu veya olumsuz bir çok eleştiri ve övgü aldık... Hepsini de aldık başımızın üzerine koyduk... Biz hikayemizi ve izleyicimizi çok sevdik... “Hikaye anlatanın değil dinleyenindir....” diyoruz... Hikayemize ve hikayenize sahip çıktığınız için hepinize çok teşekkür ediyoruz...”

KARAGÜL 125. BÖLÜM FİNAL FRAGMANI - İZLE

KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bütün Şamverdiler için kabus dolu günler Kendal’ın yakalanmasıyla birlikte sona erse de içlerindeki acı ve kaybettiklerinin özlemi hepsinin içini yakmaktadır. Kendal’ın işlediği cinayetlerle yüzleşme zamanı gelir çatar... Büyük mahkeme günü gelmiştir. Kendal’ın soğukkanlılıkla itiraf ettiği cinayetler karşısında Baran kendisine hakim olamaz ve mahkemeyi karıştırır. Kendal demir parmakların arkasına giderken, bundan sonraki en büyük cezası vicdanı ile baş başa kalıp oğlu Mehdi’nin ölümüyle yüzleşmek zorunda kalacak olmasıdır. Kendal’ın cehenneminden geriye kalan Şamverdiler adeta savaş sonrası sessizliği andıran konağa geri dönerler... Artık herkes için kendi dengesini bulma zamanıdır.Kendi dengelerini arayan konak halkı için zor kararlar verme zamanı gelip çatar.

Karagül dizisinde çekimler sona erdi

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği, Murat Saraçoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı, başrollerinde Ece Uslu, Mesut Akusta ve Şerif Sezer gibi isimlerin yer aldığı ”Karagül” dizisi 3 bölüm sonra 125. bölümde ekran macerasını sonlandıracak. Sevilen dizinin Gaziantep’teki çekimleri de sona erdi. Karagül’ün oyuncuları son set gününde biraraya geldi.

OYUNCULAR

Ebru Şamverdi Ece Uslu Baran Şamverdi Mert Yazıcıoğlu Kendal Şamverdi Mesut Akusta Kadriye Şamverdi Şerif Sezer Maya Şamverdi İlayda Çevik Ada Şamverdi Ayça Ayçin Turan Kenan Saruhan Hüne

Yorumlar