Anasayfa /  Foto Galeri

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç kız kardeş'in oyuncuları kimlerdir?

Uzun süredir tanıtımları yayınlanan yeni dizi Üç Kız Kardeş, Bu akşam saat 20.00'de Kanal D ekranlarında yayınlanacak ilk bölümü ile yayın hayatına başlıyor. Reha Özcan'dan İclal Aydın'a pek çok yetenekli ismi kadrosuna dahil eden Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları araştırılıyor.

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç kız kardeş'in oyuncuları kimlerdir? - Sayfa 1

Süreç Film imzasıyla bu akşam Kanal D'de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Üç Kız Kardeş dizisinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz oturuyor.

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Üç Kız Kardeş'in senaryosu Betül Yağsağan tarafından kaleme alınıyor. Üç Kız Kardeş dizisi İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanıyor. 

ÜÇ KIZ KARDEŞ KONUSU NE?

Türkan, Dönüş ve Derya... Biri güzelliği, biri uysallığı, diğeri de asiliğiyle dillere destan, birbirlerine delicesine bağlı üç kız kardeş... Yaşıtları gibi basit hayaller kurarken ne geçmişlerindeki gölge onların peşini bırakacak, ne de talihleri onlardan yana olacaktır.

Üç kız kardeş, anne ve babalarıyla mutlu bir hayat sürerken Türkan’ın yaptığı evlilikle birlikte kara bulutlar ailenin üstünde gezinmeye başlayacak, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Türkan, mahsur kaldığı masalsı şatoda mutsuzluğuna kılıflar dikmeye çalışırken Dönüş’ün hayatı, geçmişten gelen büyük sırla alt üst olacak, Derya da dönüşü olmayan bir yola adım atacaktır.

Sadık ve Nesrin’se kızlarını uçurumun kenarından alabilmek için bazen kendilerini, bazen de birbirlerini kaybetme noktasına geleceklerdir.  

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç kız kardeş'in oyuncuları kimlerdir? - Sayfa 2

MELİSA BERBEROĞLU

DERYA

Sadık ve Nesrin Hanım’ın en başına buyruk, en açık sözlü, en asi, “Erkek Fatma” lakaplı kızıdır Derya.  Kedilere, köpeklere, ağaçlara, kuşa, böceğe karşı sevgi besleyen, onları kollayan, sahiplenen, her birine birbirinden güzel isimler veren Derya mimar olmak niyetindedir.

Hayallerinin peşinde koşmak için hiçbir engele takılmaz ama ne yazık ki en büyük engel yine kendisidir. Uçarılığı, tezcanlılığı ve asiliği onu hata yapmaya sürükleyecek, yanlış insanları tercih edecektir.

Hayatımın aşkı diye tutunduğu kendisinden yaşça oldukça büyük olan sorumsuz, serseri bir hayat yaşayan  Hakan, genç kızı dönülmesi belki de imkansız yollara

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç kız kardeş'in oyuncuları kimlerdir? - Sayfa 3

ALMİLA ADA

DÖNÜŞ

Sadık Bey ile Nesrin Hanım’ın ortanca kızları, babası Sadık Bey’e huyu suyu en çok benzeyen kızıdır. Edebiyat okumak istemiş ama geçirdiği rahatsızlıklar ve maddi sıkıntılar buna imkan vermemiş, ablası evlenip, kardeşi de üniversiteyi kazanıp evden gidince anne babasıyla bir başına kalmıştır.

Kendisini Çalıkuşu romanının Feride’si ile karşılaştıran Dönüş, aslında romanın Munise’si olduğu gerçeğini(Çalıkuşu Feride’nin kızı), yıllar sonra öğrenecektir. Dönüş’ün en büyük aşkı Serdar’dır. Nesrin, Dönüş’ü Serdar’dan hep uzak tutmaya çalışmıştır.

Belki bir süreliğine başarılı olmuştur ama yıllar sonra iki aşık yeniden buluşacaktır.

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç kız kardeş'in oyuncuları kimlerdir? - Sayfa 4

NAZLI SENEM ÜNAL

MİNE

Mine, Somer’le İngiltere’de tanışmış ve ona aşık olmuştur. Rüçhan Hanım’ın tüm engellemelerine rağmen aşklarını koruyacak, Somer’den bir kızı olacaktır. Mine, Türkan ve ailesi için her zaman öteki kadın olmuştur.

Ama kimse Somer’in yanında değilken o yanında olmuş, onu en kötü anlarında yalnız bırakmayan tek kişi olmuştur. Rüçhan’ın, sevgilisini elinden almasına izin vermeyecek, bunun için her şeyi yapacaktır.