Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Kamuya 804 personel alımı yapılacak ! İşte aranan şartlar...

İŞKUR ve resmi gazetede yayınlanan ilanı göre kamuya 804 personel alımı yapılacak. İşte 804 personel alımı ile ilgili aranan şartlar...

Abone ol
Abone ol 19 Ekim 2020 14:44

İŞKUR ve resmi gazetede yayınlanan ilanı göre kamuya 804 personel alımı yapılacak. İşte 804 personel alımı ile ilgili aranan şartlar...

804 kişilik personel alımı için 657 Sayılı Devlet Memurları kanununun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayriyetten eğer KPSS şartı varsa belirtilen düzeyde puan alma şartı koşulacak. Buna ek olarak her kadro için adaylardan öğrenim belgesi talep edilecek.

İŞKUR Üzerinden Yayımlanmış Olan İşçi Personel Alımı İlanları:

Türkiye İş Kurumu Kamu İŞKUR İlanları kısmında yayımladığı 12 sayfalık ve 179 ilan ile farklı kurumlar için 666 kişilik kadro ile işçi personel alımı yapılacak. İşte ilgili alım yapılacak kadrolar:

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü: TİGEM bünyesine toplamda 596 kişilik kadro için personel alacak. En az lise mezunu kapsamında yapılacak personel alımları için adaylardan KPSS şartı talep edilmiyor. Bu kapsamda 100 Daimi işçi alımı ve 496 geçici İşçi alımı yapılacak.  

Horosan Öğretmenevi: 1 kişilik kadro için Aşçı alımı yapılacak.

Türkiye Taş Kömürü İşletmeleri: Engelli adaylar içerisinden 1 Bilgisayar İşletmeni operatörü alımı yapılacak.

Özel Eğitim Komutanlığı: Marmara Ereğlisi Özel Eğitim Merkezi Komutanlığına 1 kişilik kadro için Bilgi İşlem Destek Sorumlusu alınacak. 

Selçuk Üniversitesi: Selçuk üniversitesine 67 kişilik kadro için Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı alımı yapılacak. Sadece Lise mezunları başvuru yapabilecek.   

Resmi Gazetede Yayımlanan Kamu Personeli Alımı Yapacak Kurumlar:

Resmi Gazetede yayımlanan ilanlara göre toplamda 138 kişilik kadro ile kamu personeli alımı yapılacak. Söz konusu olan ilanlara göre Üniversitelere personel alımı yapılacak. Bu yönde alımlar sözleşmeli olarak Öğretim Görevlisi, Sağlık personeli ve Tekniker kadrolarında yapılacak.

Bu kapsamda alımlar,

  • Gazi Üniversitesi,

  • Süleyman Demirel Üniversitesi,

  • Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi,

  • Gümüşhane Üniversitesi,

  • Düzce Üniversitesi,

  • Bayburt Üniversitesi,

  • Balıkesir Üniversitesi,

  • Samsun Üniversitesi,

  • Ankara Kalkınma Ajansı,

  • Karadeniz Teknik Üniversitesi 

tarafından yapılacak. İşte ilanlar;

Nasıl Başvuru Yapılacak?

Söz konusu olan Kamuya 804 Personel alımı için başvurular İŞKUR üzerinden ve ve ilgili Üniversitelere şahsen yapılacak. İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlara başvurular 19 Ekim 2002 tarihi ile başlamış olup en geç 23 Ekim 2020 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir.

Yorumlar