Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Kalk Gidelim 85.Bölüm Fragmanı İzle | Kalk Gidelim 85.Bölüm İzle

Kalk Gidelim 85.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Kalk Gidelim 85.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü 9 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 05 Kasım 2019 21:48

Kalk Gidelim 85.Bölüm Fragmanı İzle | Kalk Gidelim 85.Bölüm İzle

Başrollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Ayça Varlıer gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kalk Gidelim 85.Bölümde de ekrana kitleyecek

KALK GİDELİM YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hatice Ana ve Sevda’nın annesi Aynur, Şerif’in ölen eşinin fotosunu bulur ve herkes bu fotoğrafın kime ait olduğunu merak eder. 

Seyfettin, kayınpederini ağırlamakta zaten zorlanırken Şerif de kamu hizmeti cezası alınca Samet iyice yüklenir Seyfettin’e. Seyfettin çay doldururken bile Samet eline baktığı için eli titrer, beceremez. Seyfettin iyice özgüvenini yitirir. Bildiği, yıllarca tecrübe ettiği, uzman olduğu işte bile kayınpederinin baskısı sonucu emin olmayarak hareket etmeye başlar. Ama Samet, uzaktan gelen bir telefonla yıkılır, kimselere söylemez derdini.. En nihayetinde Seyfettin’den yardım ister. Seyfettin şaşırır, kayınpederinin böyle bir hata yaparak yanına gelmesi de ufaktan Seyfettin’i tekrar oyuna sokar. Seyfettin özgüvenini sağlamaya başlamıştır. Bu durumdan kayınpederi rahatsız olsa da el mecbur bir şey diyemez.

KALK GİDELİM SON BÖLÜM İZLE

 

Yorumlar