Anasayfa /  Foto Galeri

Kahramankazan Belediyesi’nin düzenlediği

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla anlamlı bir davete ev sahipliği yaptı. Başkan Oğuz, Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Ankara’da hizmet veren basın yayın organlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Kahramankazan Belediyesi’nin düzenlediği - Sayfa 1

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı, Kahramankazan Belediyesi’nin düzenlediği buluşma etkinliği ile kutlandı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla anlamlı bir davete ev sahipliği yaptı. Başkan Oğuz, Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Ankara’da hizmet veren basın yayın organlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Kahramankazan Belediyesi bünyesinde hizmet veren Engelsiz Kafe’de gerçekleşen organizasyona Ankara medyasından 80’e yakın gazete, televizyon ve radyonun temsilcileri katılırken yerel basının sorunları da konuşuldu.

Kahramankazan Belediyesi’nin düzenlediği - Sayfa 2

Yerel basının sorunları konuşuldu

Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Osman Doğan ve Basın Danışmanı Bekir Kaplan'ın da hazır bulunduğu buluşmada yerel medya ve Ankara basınının yanı sıra, Ulusal Yazarlar ve Gazeteciler Derneği Başkanı Gazeteci Yazar Mevlüt Yüksel de programın katılımcıları arasındaydı.

Kahramankazan Belediyesi’nin düzenlediği - Sayfa 3

Yüksel, Kahramankazan Belediyesi ve Başkan Oğuz ile ilgili "Ankara’da çalışan gazeteciler çok şanslı, böyle bir Başkana sahipler…

Sn. Başkan ile ikinci defa sohbet ediyoruz ama ben İstanbullu bir gazeteci olarak kendisini hem yakınen takip ediyorum hem de çok başarılı buluyorum.

Beni de bir Kahramankazanlı olarak görebilirsiniz." cümlelerini dile getirdi.

Kahramankazan Belediyesi’nin düzenlediği - Sayfa 4

Buluşmada yerel basının sorunları masaya yatırılarak, çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Oğuz, bu kapsamda basın mensuplarının sorunlarını dinleyerek, notlar aldı. Gün dolayısıyla bir araya gelen basın mensupları sohbet ederek, mesleki hatıralarını anlattı.