Anasayfa /  Güncel

Kabine Toplantısı ne zaman, hangi gün? Kabine Toplantısı yarın mı yapılacak?

Son olarak 6 Mart tarihinde yapılan Kabine Toplantısı için bekleyiş sürüyor. Kabine Toplantısı kararları, Başkan Erdoğan tarafından toplantıdan sonra canlı yayında son dakika açıklanıyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, hangi gün? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı yarın mı yapılacak, ne zaman, saat kaçta?

Abone ol
Abone ol 16 Nisan 2023 21:44

Kabine Toplantısı yarın olacak mı gündemdeki yerini aldı. Yapılan her toplantının ardından Kabine Toplantısı kararları Başkan Erdoğan tarafından son dakika olarak açıklanıyor. Bilindiği üzere son toplantı 6 Mart tarihinde gerçekleştirilmişti. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, hangi gün? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı yarın mı yapılacak, ne zaman, saat kaçta?

 

Kabine toplantısı ne zaman, yarın mı yapılacak?

 Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başkanlığında 2 hafta bir organize ediliyor. Son toplantı 6 Mart'ta gerçekleşmişti.

Kabine toplantısı konuları neler?

 Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin ana gündem başlığı deprem felaketinin ardından bölgede yürütelen yeniden inşaa çalışmaları ve yardım faaliyetleri olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığı'ndaki toplantıda, bölgede görevlendirilen bakanların son duruma ilişkin sunumlar yapması bekleniyor. 

Ekonomi ve dış politikadaki gelişmeler ile Terörle mücadele de toplantıda değerlendirilecek.

Yorumlar