Anasayfa /  Dünya

Kabil'de CNN muhabirine saldırı

CNN Internatıonal muhabiri Clarissa Ward ve ekibi, Kabil Havalimanı'na gitmeye çalışırken saldırıya uğradı. Taliban militanları önce CNN ekibini tehdit etti, daha sonra şiddet uygulamaya çalıştı.

Abone ol
Abone ol 19 Ağustos 2021 13:54

Havalimanına giden yolda haber yapmak istediler, Taliban militanları tarafından önleri kesildi. Görüntüler, Afganistan'ın başkenti Kabil'den.

CNN Internatıonal Muhabiri Clarissa Ward ve ekibi, günlerdir Kabil sokaklarından canlı yayın yapıyor. Ancak Kabil Havalimanı'na giden yolda haber yapmak istediklerinde Taliban militanları tarafından yolları kesildi. Bisiklet kilidinden bozma bir kırbaç taşıyan bir militan, CNN muhabirinin üzerine yürüdü. CNN ekibini fark eden Afgan siviller, havalimanına nasıl girebileceklerini sormak için etraflarında toplandı. Bunu gören Taliban militanları ise gazetecileri tehdit etti. Daha önce Clarissa Ward'un üzerine yürüyen militan, bu sefer tüfeğinin emniyetini açarak sivillere korku dolu anlar yaşattı.
Gerilimin tavan yaptığı noktada ise iki Taliban militanı, CNN ekibinin prodüktörüne tüfeklerinin dipçikleri ile vurmaya çalıştı. 

Yorumlar