Anasayfa /  Foto Galeri

Johnny Depp'den şok açıklama! Amber Heard beni dövüyordu...

Johnny Depp mahkemede kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Amber Heard'ün kendisine şiddet uyguladığını öne sürdü. Heard ile birlikteliğini "toksik" olarak tanımlayan Depp, "Heard hayal kırıklığı ve öfke içinde bana vuruyordu." dedi. Ünlü aktör ayrıca, çocuk yaşlarda annesinin tacizine ve şiddetine uğradığını itiraf etti İşte Johnny Depp'ten şoke eden açıklamalar...

Johnny Depp'den şok açıklama! Amber Heard beni dövüyordu... - Sayfa 1

Ünlü aktör Johnny Depp (58) ve uğruna 14 yıllık yuvasını yıktığı Amber Heard'ün (35) aşkları önce nikah masasına, ardından da Hollywood'un en uzun süreli hukuk savaşına uzandı. 2015 ile 2017 arasında evli kalan ikili, bir kez daha mahkeme salonunda karşı karşıya geldi. Bu yasal sürecin "ilk perdesi" geçtiğimiz yıl İngiltere'de gerçekleşmişti.

Johnny Depp'den şok açıklama! Amber Heard beni dövüyordu... - Sayfa 2

"İFTİRA" DAVASI

Bu süreçte kariyeri de zarar gören Depp, kendisi hakkında "eşini döven bir adam" nitelemesini kullanan The Sun Gazetesi'ne karşı bir iftira davası açmıştı. Davanın görüldüğü dönemde, Amber Heard ile Johnny Depp, Londra'daki mahkeme salonunda adeta kozlarını paylaştı. O davayı kaybeden kişi Depp oldu ancak olay orada kapanmadı.

Johnny Depp'den şok açıklama! Amber Heard beni dövüyordu... - Sayfa 3

İKİNCİ DURUŞMA GERÇEKLEŞTİ

Ünlü oyuncu, eski eşinin aleyhine 50 milyon dolarlık bir iftira davası açmıştı. Heard de bu hamleye yanıt olarak Johnny Depp'in aleyhine 100 milyon dolarlık bir iftira davası açmıştı.

O davanın ilk duruşması geçtiğimiz haftalarda ABD'nin Virginia kentindeki Fairfax County Courthouse'da görülmüştü. Önceki gün ikinci duruşma da gerçekleşti. Avukatları eşliğinde kozlarını paylaşan ikiliden Depp, ifade verdi.

Johnny Depp'den şok açıklama! Amber Heard beni dövüyordu... - Sayfa 4

"BAŞIMA KUMANDA FIRLATTI"

Evliliklerini "toksik" olarak tanımlayan ünlü aktör, "Heard hayal kırıklığı ve öfke içinde bana vuruyordu." şeklinde konuştu.

Heard'ün çatışmaya ve şiddet göstermeye yönelik bir ihtiyaç içinde olduğunu belirten Johnny Depp, "Başıma televizyonun kumandasını, yüzüme bir kadeh şarap fırlattı." dedi. Depp, Heard tarafından kendisine yöneltilen şiddet suçlamalarını da reddetti.

Mahkemenin ilk gününde Johnny Depp, çocukluğunda annesinin de babasına karşı fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığını ve bu etki nedeniyle iki yıl evli kaldığını belirtti.