Anasayfa /  Foto Galeri

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki savaş sürüyor! Görüntüler kan dondurdu...

ABD'li ünlü aktör Johnny Depp ve boşanma davası devam eden eşi Amber Heard'a ait bir video ortalığı karıştırdı. Bu video dışında ikilinin özel hayatına dair ortaya saçılan görüntüler gündemde. İşte davaya dair son detaylar...

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki savaş sürüyor! Görüntüler kan dondurdu... - Sayfa 1

Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki dava savaşı sürüyor. İkili birbirlerine karşı özel hayatlarına dair şaşkınlık yaratan fotoğraf ve videoları mahkeme salonunda göstermeye devam ediyor. Amber Heard tarafından gizlice çekilen video, duruşmaya damga vurdu. İşte son duruşmada yaşanan detaylar...

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki savaş sürüyor! Görüntüler kan dondurdu... - Sayfa 2

Hollywood yıldızı Johnny Depp (58) ve uğruna 14 yıllık yuvasını yıktığı oyuncu Amber Heard'ün (35) aşkları önce nikah masasına, ardından da Hollywood'un en uzun süreli hukuk savaşına uzandı. 2015 ile 2017 arasında evli kalan ikili, bir kez daha mahkeme salonunda karşı karşıya geldi. Bu yasal sürecin "ilk perdesi" geçtiğimiz yıl İngiltere'de gerçekleşmişti.

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki savaş sürüyor! Görüntüler kan dondurdu... - Sayfa 3

"İFTİRA" DAVASI

Bu süreçte kariyeri de zarar gören Depp, kendisi hakkında "eşini döven bir adam" nitelemesini kullanan The Sun Gazetesi'ne karşı bir iftira davası açmıştı. Davanın görüldüğü dönemde, Amber Heard ile Johnny Depp, Londra'daki mahkeme salonunda karşı karşıya gelmişti. O davayı kaybeden kişi Depp oldu ancak olay orada son bulmadı.

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki savaş sürüyor! Görüntüler kan dondurdu... - Sayfa 4

SES KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Ünlü oyuncu, eski eşinin aleyhine 50 milyon dolarlık bir iftira davası açmıştı. Heard de bu hamleye yanıt olarak Johnny Depp'e karşı 100 milyon dolarlık bir iftira davası açtı.