Anasayfa /  Magazin

Jahrein evine giren hırsızı dayaktan perişan etti! Döverken elinde kırık oluştu!

Özelikle CHP ile ilgili çıkışları ilen bilinen Jahrein ismiyle bilinen sosyal medya fenomeni ve yayıncı Ahmet Sonuç'un evine hırsız girdi. Hırsız bisikleti bahçeden çıkarırken Jahrein'e yakalandı. Jahrein, hırsıza eşek sudan gelinceye kadar dayak attı. Hırsızın dayaktan bayıldığı görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı.

Abone ol
Abone ol 06 Kasım 2023 00:19

JAHREIN EVINE GIREN HIRSIZI DAYAKTAN PERIŞAN ETTI!

Antalya'da bugün sabah saatlerinde Jahrein ismiyle bilinen sosyal medya fenomeni ve yayıncı Ahmet Sonuç'un evine hırsız girdi. Ancak hırsızlık girişimi başarısızlıkla sonuçlandı. Jahrein hırsızı bisikleti bahçe dışarısına çıkardığı anda etkisiz hale getirdi. Jahrein hırsızı polislere teslim etti. Görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

SAĞ ELİNDE KIRIK OLUŞTU

Jahrein, olayın gerçek olduğunu doğruladı ve hırsızı polis ekiplerine teslim ettiğini bildirdi. Jahrein, sağlık durumunun iyi olduğunu ancak sağ elinde ufak bir kırık oluştuğunu takipçileriyle paylaştı.

OLAYIN FAILI HIRSILIK ŞÜPHELISI ISE KOLLUK KUVVETLERI TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI.

Polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı ve konuyla ilgili daha fazla bilgi verileceği öğrenildi. Jahrein ise olayın takipçisi olacağını belirtti.

Etiketler Jahrein Antalya
Yorumlar