Anasayfa /  Foto Galeri

İzzet Yıldızhan: Kızlarımın eş seçme şansı yok

Üç ayrı kadından yedi oğlu ve iki kızı olan İzzet Yıldızhan'dan çok konuşulacak 'flört' açıklaması geldi. 58 yaşındaki türkücü, "Kızlarımın eş seçme şansı yok, ben seçmeyeceğim tabii ki! Flörte karşıyım. Bir kızla erkeğin aynı evde yaşamasına karşıyım" dedi. İşte İzzet Yıldızhan'ın dikkat çeken sözleri...

İzzet Yıldızhan: Kızlarımın eş seçme şansı yok - Sayfa 1

İzzet Yıldızhan, tv8'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk oldu. Kızlarının "İşte benim sevgilim" demesi gibi bir durumun söz konusu olamayacağını söyledi.

Ünlü şarkıcının açıklamaları şöyle: 

"Onların bir eş seçme şansı yok. Karşıma eş getirme şansı yok. Ben seçmeyeceğim tabii ki. Mutlaka aileler görüşür, bu böyle bilinir. Benim kızım öyle flört falan yaşayamaz. Bombaysa al söylüyorum. Böyle yani! Ben böyle doğru buluyorum..."

İzzet Yıldızhan: Kızlarımın eş seçme şansı yok - Sayfa 2

"Birbirlerini tanıyacaklar tabii ama flörtün bir sınırı vardır. Benim de o sınırım var. Ailelerin gözetiminde tabii ki birbirlerini tanıyacaklar. Flört edilmemeli. Çünkü gençlik hata yapıyor, ondan sonra evlilikleri bitiyor. Flörtte her şey yaşanmamalı kesinlikle..."

İzzet Yıldızhan: Kızlarımın eş seçme şansı yok - Sayfa 3

"Masumane olmalı, evliliğe kadar o sevgi korunmalı. Masumiyetin korunması gerektiğine inanıyorum. Geçmişe bakalım, evliliklere bakın. Boşanmalar böyle miydi, çok azdı. Çünkü masumane evlilikler, ailelerin birbiriyle masumane tanışmaları vardı. Evlilikler bir ömür sürüyordu..."

İzzet Yıldızhan: Kızlarımın eş seçme şansı yok - Sayfa 4

"Aynı evde bir kızla erkeğin yaşaması... Kim bana nasıl bakarsa baksın hiç umurumda değil! Yok entelmiş, dantelmiş asla! Karşıyım böyle bir şeye. Bir kızın bir erkekle aynı evde yaşaması... Kızdan bahsediyoruz, ben daha önce de böyle bir konuşma yaptığımda çok yanlış yerlere gitti..."