Anasayfa /  Foto Galeri

İtalya'da koronavirüs ölümleri hızla artıyor ! Yeni rakam...

İran'da ise koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 149 artarak 1433'e yükseldi. Batı Afrika’daki ada ülkesi Kabo Verde ile Nijer'de de ilk koronavirüs vakalarının tespit edildiği bildirildi. Güneydoğu Asya ülkesi Singapur'da da koronavirüs nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti.

İtalya'da koronavirüs ölümleri hızla artıyor ! Yeni rakam... - Sayfa 1

Çin'in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde ortaya çıkan ve birçok ülkeye yayılan yeni tip corona virüsün (Covid-19) dünya genelinde bulaştığı kişi sayısı 255 bini aştı. 

Covid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı da 11 bini aştı. 

İtalya'da koronavirüs ölümleri hızla artıyor ! Yeni rakam... - Sayfa 2

EN FAZLA CAN KAYBI İTALYA'DA
İtalya'da yeni tip koronavirüsten ölenlerin sayısı 627 kişi artarak 4032'ye yükseldi.

Ülkede mevcut Corona virüs vaka sayısının 37 bin 860'a ulaştığını, bu sayıya ölenler ve iyileşenler dahil edildiğinde Covid-19 bulaşanların sayısının ise 47 bin 21 olduğunu açıklandı.

İtalya'da koronavirüs ölümleri hızla artıyor ! Yeni rakam... - Sayfa 3

FRANSA'DA SON DURUM
Fransa'da, yeni tip Corona virüs (Covid-19) salgınında yaşamını yitirenlerin sayısı 450'ye, vaka sayısı 12 bin 612'ye çıktı.

Sağlık Bakanlığı Genel Müdürü Jerome Salomon, düzenlediği basın toplantısında, virüs tespit edilen kişi sayısının 1617 artışla 12 bin 612'ye yükseldiğini belirtti.

İtalya'da koronavirüs ölümleri hızla artıyor ! Yeni rakam... - Sayfa 4

Virüsü taşıyanların arasında yoğun bakımda tedavi gören hastaların sayısının 1297'ye çıktığını aktaran Salomon, 1587 kişinin de tedavinin ardından sağlığına kavuştuğunu söyledi.

Jerome Salomon, salgın nedeniyle son 24 saatte 78 kişinin daha yaşamını yitirdiğini ve böylece hayatını kaybedenlerin sayısının 450'ye yükseldiğini duyurdu.