Anasayfa /  Spor

İşte yıldız futbolcu Wilfried Zaha transferinin Galatasaray'a maliyeti!

Galatasaray, Fildişi Sahilli yıldız Wilfried Zaha ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sarı kırmızılı kulüple sözleşme imzalayan 30 yaşındaki futbolcu, GS TV'ye açıklamalarda bulunurken transferiyle ilgili detaylar verdi.

Abone ol
Abone ol 25 Temmuz 2023 02:48

YILDIZ FUTBOLCU WILFRIED ZAHA TRANSFERININ GALATASARAY'A MALIYETI BELLI OLDU!

Galatasaray, Fildişi Sahilli yıldız Wilfried Zaha ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sarı kırmızılı kulüple sözleşme imzalayan 30 yaşındaki futbolcu, GS TV'ye açıklamalarda bulunurken transferiyle ilgili detaylar verdi. Transferinin öncesinde Drogba ve Aanholt ile konuştuğunu kaydeden Zaha, Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez oynayacak olmaktan ötürü mutluluk duyduğunu söyledi.

TRANSFER ÇALIŞMALARINA DEVAM EDEN GALATASARAY, WILFRIED ZAHA'NIN TRANSFERINI RESMEN DUYURDU.

Sarı kırmızılı kulüp, Wilfried Zaha'nın transferi konusunda anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Wilfried Zaha, yıllık 4 milyon 350 bin Euro ücret alacak.

Sarı kırmızılı kulüpten oyuncuya 2.330.000 Euro tutarında imza parası ödenecek.

30 yaşındaki kanat oyuncusu, Galatasaray'da 14 numaralı formayı giyecek.

 GALATASARAY WILFRIED ZAHA'YI KAP'A BİLDİRİLDİ

Oyuncunun maliyetiyle ilgili olarak kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir Futbol sezonu için net 4.350.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir." denildi.

 

 

Yorumlar