Anasayfa /  Foto Galeri

İşte Survivor'da yeni takımlar ve yer değişen isimler...

Survivor'da son elemenin ardından takımlar da değişti. Acun Ilıcalı'nın 2 yarışmacının takımlar arası yer değiştireceğini konseyde söylemesiyle beraber, bazı yarışmacılar şaşkına döndü. Birçok yarışmacı takımlarının değişmemesini umut ederken isimler açıklandığında herkes şaşkınlık geçirdi. İşte Survivor'da yeni takımlar ve yer değişen isimler...

İşte Survivor'da yeni takımlar ve yer değişen isimler... - Sayfa 1

Acun Ilıcalı takımlar arasında dengesizlik olduğu için Ünlüler ve Gönüllüler birer kişiyi değiştirerek takımlara değişikliğe gitti. Geçmişte de Survivor için benzer hamleler yapan Acun Ilıcalı, son değişikliği yarışmacılarla paylaştı. İşte Survivor'da bu akşam yaşananlar ve takımlardaki son durum…

İşte Survivor'da yeni takımlar ve yer değişen isimler... - Sayfa 2

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da salı akşamı takım değişiminden önce yarışmacılar parkurda ödül oyunu için karşı karşıya geldi. 14 Nisan Salı akşamı mücadele veren yarışmacılar iletişim oyununu kazanmak için ter döktü. Oynanan oyun sonrası Survivor'da iletişim ödül oyununu ünlüler takımı kazandı. Ünlüler takımı böylece sevdikleriyle iletişim kurma şanslı elde etti. 

İşte, yeni takım dağılımları...

İşte Survivor'da yeni takımlar ve yer değişen isimler... - Sayfa 3

SURVİVOR KİM HANGİ TAKIMA GEÇTİ? 
Survivor'da yeni takımlar yeniden kuruldu. Konseyde, 2 takımdan 2 ismin yer değiştireceğini Acun Ilıcalı açıkladı. Ünlüler Takımından Gönüllüler Takımı'na geçen isimler gecenin sonunda belli oldu. Survivor 2020'de Ünlüler Takımından Gönüllüler'e geçen isim Berkan oldu. Yunus Emre ise, Survivor Gönüllüler Takımı'ndan Ünlüler Takımı'na geçen isim oldu. Yarışmacılar, çarşamba gününden itibaren yeni takımlarında mücadele verecek. 

İşte Survivor'da yeni takımlar ve yer değişen isimler... - Sayfa 4

SURVİVOR’DA YENİ TAKIMLAR

Survivor'ın bu akşamki yeni bölümünde, birleşme partisi sonrasında Ünlüler ile Gönüllüler takımlarındaki son durum açıklandı. Acun Ilıcalı, iki takım yarışmacılarından birer erkek yarışmacının yer değiştireceğini duyurdu.