Anasayfa /  Foto Galeri

İşte kısa çalışma ödeneceğinin biteceği tarih!

Pandemi nedeniyle kısa çalışma ödeneği, Türkiye gündeminde sürekli yer alıyor. Cumhurbaşkanı kararı geçtiğimiz aylarda yayınlanan resmi gazete üzerinden bildirilirken pandemi sürecinde verilen bu maddi destekten faydalanan vatandaşlar ödemelerin ne zamana kadar uzatıldığını merak ediyor. Peki, Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman bitiyor? Kısa çalışma ödeneği ne zamana kadar uzatıldı? İşte detaylar…

İşte kısa çalışma ödeneceğinin biteceği tarih! - Sayfa 1

Geçtiğimiz aylarda gelen son dakika haberine göre; koronavirüs pandemisi nedeniyle geçici yasa olarak uygulamaya giren kısa çalışma ödeneği süresi yeniden uzatılmıştı. Cumhurbaşkanı kararı ile resmi gazete üzerinden yayımlanan genelgede 31 Ağustos yani bugün sona eren ödeneğin vatandaşlara ödenmeye devam edeceği bildirildi. Peki, Kısa Çalışma Ödeneği ne zamana kadar uzatıldı? Kısa çalışma ödeneği ne zamana kadar devam edecek, uzatıldı mı? İşte tüm gelişmeler…

İşte kısa çalışma ödeneceğinin biteceği tarih! - Sayfa 2

Geçtiğimiz günlerde kısa çalışma ödenekleri hesaplara yatırıldı ve kısa çalışma ödeneğinin biteceği tarih bir ay daha yaklaştı. Kısa çalışma ödeneği son gelişmeye göre kasım ayında bitecek.

İşte kısa çalışma ödeneceğinin biteceği tarih! - Sayfa 3

İBAN NUMARASI İŞKUR KAYIT VE GÜNCELLEME

İBAN numarası ödeneğin hesaplara yatması için büyük önem taşıyor. Açıklamaya göre; İşsizlik maaşı veya kısa çalışma ödeneğinin hesabına yatırılması için ilk önce https://esube.iskur.gov.tr adresine giriş yapın.

İşte kısa çalışma ödeneceğinin biteceği tarih! - Sayfa 4

Sayfaya girdikten sonra ‘IBAN bilgilerinizi girmek veya güncellemek için tıklayınız’ sekmesine giriş yapın. Açılan sayfanın en altında IBAN kutusu yazan yere paranızın yatmak istediği hesabınızın İBAN numarasını yazın.