Anasayfa /  Foto Galeri

İşte İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinin şifreleri...

İsmail Kartal, Galatasaray’ın geriden oyun kurarken baskı altında yaptığı hatalardan yararlanmak istiyor. Bunun için özellikle forvet arkasındaki üçlü İrfan, Mert Hakan ve Rossi’ye özel görev düşecek. Sarı-Lacivertliler’in derbide hücumdaki patronu İrfan Can Kahveci olacak. 26 yaşındaki yıldız, saha içinde arkadaşlarını yönlendirecek. Ayrıca Fenerbahçe için duran toplar da önemli bir silah olacak. Fenerbahçe bu sezon ligde oynadığı 4 derbinin 3’ünde 10 kişi kaldı! İsmail Kartal, bu konuda oyuncu

İşte İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinin şifreleri... - Sayfa 1

Fenerbahçe, ligde yakaladığı müthiş seriyi Galatasaray karşısında da sürdürmek istiyor. İsmail Kartal ve ekibi, takıma izin verdiklerinde bile rakip analizi için mesaiye devam etti. Tecrübeli teknik adam, derbideki stratejisini belirledi. Kartal, Galatasaray’ın geriden oyun kurarken yaşadığı sıkıntıdan faydalanmak istiyor.

İşte İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinin şifreleri... - Sayfa 2

Başarılı hoca öğrencilerinden, Marcao-Nelsson-Taylan üçlüsünün pas bağlantısını kesmelerini istiyor. Bu konuda başrol, pres gücü yüksek Mert Hakan’da olacak. Rossi ve İrfan Can da ona destek verecek.

İşte İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinin şifreleri... - Sayfa 3

Serdar Dursun ise stoperle kaleci arasındaki bağlantıyı kesmeye çalışacak. İsmail Kartal, ileride rakibe baskı yaparken orta saha ve savunma hattının da ileri çıkarak ön bölüme yaklaşmalarını ve takım boyunu kısaltmaları talimatı verdi.

İşte İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinin şifreleri... - Sayfa 4

Özellikle Mesut Özil’in kadro dışı kalmasının ardından İrfan Can Kahveci’nin hücumdaki sorumluluğu daha da arttı. Milli yıldız, Kayserispor karşısındaki performansıyla beklentileri fazlasıyla karşıladı. İsmail Kartal, derbide de İrfan’a fazlasıyla güveniyor. 26 yaşındaki oyuncu, top Fenerbahçe’deyken takımı yönlendirecek.