Anasayfa /  Magazin

İşte Gönül Yazar'ın merak edilen sevgilisi Rüzgar Mağden

Başından 7 evlilik geçen 'Taş Bebek' lakaplı 83 yaşındaki sanatçı Gönül Yazar, gönlünü kendisinden 32 yaş küçük yönetmen Rüzgar Mağden'e kaptırdı.

Abone ol
Abone ol 29 Ağustos 2019 12:17

Başından 7 evlilik geçen 'Taş Bebek' lakaplı 83 yaşındaki sanatçı Gönül Yazar, gönlünü kendisinden 32 yaş küçük yönetmen Rüzgar Mağden'e kaptırdı.

Gönül Yazar, 24 yıl aradan sonra Vize Tarih ve Kültür Festivali'nde konser verdi. 10 bin kişinin ayakta alkışladığını görünce duygulanıp ağladı.

83 yaşındaki sanatçı, sahnede bombayı patlattı. Kalbinin boş olmadığını söyleyen 'Taş Bebek', "İnşallah yeniden telli duvaklı gelin olurum" diye konuştu!

Daha önce başından 7 evlilik geçen Gönül Yazar'ın gönlünün prensi de belli oldu.

Geçen 12 Ağustos'ta yeni yaşını kutlayan ünlü sanatçının 1 buçuk yıldır yönetmen Rüzgar Mağden ile birlikte olduğu ortaya çıktı.

Gönül Yazar, kendisinden 32 yaş küçük yönetmenle de fotoğrafını Instagram hesabından paylaşıp aşkını ilan etti. 

Rüzgar Mağden de sanatçının bu romantik paylaşımına "Sen aşk ile kutsanan güzel kadın, ne güzel şey varlığın, dilime duadır adın. Gönül Yazar, nice yıllara…" notu düşerek karşılık verdi.

Kanal D'deki '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Gönül Yazar merak edilen her şeyi anlattı.

İşte Gönül Yazar'ın açıklamalarından satır başları:

''21 yıldır hayatımda kimse yoktu ve 21 yıldır tavana bakıyordum şimdi telefona bakıyorum. Bir aydır hayatımda biri var. Hayatımdaki kişi 10 yaşındayken bana aşık olmuş. Herkes gibi bizim de aramızda yaş farkı var. Şimdi ikimiz de evlilik düşünmüyoruz. Onun da aklında olduğunu düşünmüyorum.

'BANA 10 YAŞINDA AŞIK OLMUŞ'

Sevgilim beni, Metin Oktay'la 'Taçsız Kral' filmde oynamıştım orada görmüş aşık olmuş. 10 yaşında bana aşık olmuş. O zaman 'Ben bu kadınla evleneceğim' demiş. Ama şu an evlenmeyi düşünmüyoruz.

Ne ben ondan başkasına bakarım ne de o benden başkasına bakar. Hayatta hiç kimseye Rüzgar'a güvendiğim kadar güvenmedim. 51 yaşında adamın neresi çıtır? Benim ne kabahatim var ondan daha büyük olmak mı kabahat? O bana 'Ben senin için her şeyi sırtlanmayı göğüslemeye hazırım' dedi.

Rüzgar bir kez evlenmiş daha sonra da boşanmış. Eski eşi de beni biliyor. Hatta eski eşi yeniden bir yuva kurmuş beni de çaya davet etti. Rüzgar'ın boşandığı hanımefendi beni çok seviyor destekliyor.''

7 KEZ EVLENDİ

Gönül Yazar 1954'te henüz 14 yaşındayken mahkemeyle yaşını 18'e yükseltti ve 32 yaşındaki Necdet Yazar ile evlendi. İkinci evliliğini ise kendisinden 27 yaş büyük olan Bedii Çapa ile yaptı. 1963'te oyuncu Özden Çelik ile üçüncü evliliğini yaptı. Bir yıl sonra Metin Oktay ile evlendi. 1972'de iş insanı Ercan Akın ile evlenip boşandı. 1979'da kendisinden yaşça küçük olan Sinan Birsel ile evlendi ve bir yıl sonra boşandı. Son evliliği 1997'de Fahrettin Akçınar ile oldu, yedi ay sonra boşandı.




Yorumlar