Anasayfa /  Foto Galeri

İşte aşk hayatınızı burnunuzdan getirecek olan burçlar!

Romantik ilişkiler her zaman mutluluk vermeyebiliyor. Çiftler arasında yaşanan bazı sorunlar büyüyerek daha sonrasında çok daha şiddetli tartışmalara neden olabiliyor. Bazen siz ne kadar isteseniz de ilişkinizde istediğiniz noktaya gelemeyebilirsiniz. Astrolojide öyle burçlar var ki, onlarla bir ilişki içerisinde olmak oldukça zor. İşte asla sevgili olunmaması gereken burçlar!

İşte aşk hayatınızı burnunuzdan getirecek olan burçlar! - Sayfa 1

Birlikte olduğunuz insanla ömür boyu mutlu ve huzurlu bir ilişki sürdürmenin hayâlini kurarsınız. Ancak bazen işler istediğiniz gibi gitmez. İlişkilerinizde sürekli olumsuz durumlarla karşılaşıyor olabilirsiniz. Bunun sebebi eşinizin ya da sevgilinizin burcundan kaynaklanıyor olabilir. İşte astrolojide asla sevgili olmamanız gereken burçlar...

İşte aşk hayatınızı burnunuzdan getirecek olan burçlar! - Sayfa 2

KOÇ BURÇLARI

Koç burçları enerjik ve canlı yönleriyle her zaman sizin ilginizi çeker. Onların içinde durmak bilmeyen bir çocuk her zaman vardır. Fakat koç burcu olan kişilerin ilgi çeken bu heyecanlı yapılarının ardında zaman zaman gergin ve sinirli olabilen bir insan bulunur.

Koç burcu olan kişiler ani öfke patlamaları yaşayabilir. Koç burcu ile bir ilişki yaşarken kendinizi her an bir kavganın ortasında bulabilirsiniz. Koç burçları yaşanan kavgalar sonra mutlaka sizden uzaklaşır ve gurur yapıp geri dönmez. Koç burçlarının bu tavrı sizin huzurlu bir ilişki yaşamanıza engel olur.

İşte aşk hayatınızı burnunuzdan getirecek olan burçlar! - Sayfa 3

AKREP BURÇLARI

Akrep burcu olan kişiler tutkulu ve sadık yönleriyle bilinir. Onlar birini sevdi mi asla yarı yolda bırakmaz. Ancak akrep burçlarının detaycı yapıları onlarla güzel bir ilişki yaşamayı zorlaştırır. Baskın yapılarından dolayı her şeyi istedikleri gibi yönetmek isterler. Kendilerini muhteşem ve kusursuz sandıkları için açık görüşlü olmazlar. Bu sebeple akrep burçları ile sevgili olmadan önce bir kez daha düşünmeniz gerekir.

İşte aşk hayatınızı burnunuzdan getirecek olan burçlar! - Sayfa 4

TERAZİ BURÇLARI

Terazi burcu olan kişiler astrolojide belki de en kavgalardan ve çatışmalardan uzak durmak isteyen burçların başında gelir. Fakat terazi burçlarının öyle bir olumsuz özelliği var ki, ilişki yaşarken karşı tarafı çok zorlar.

Her zaman hoş ve naif görünen terazi burçları, yapıları gereği çok flört ederler. Bu durum sizi sürekli kıskançlık krizine sokabilir. Terazi burcu olan kişilerin ayakları asla sağlam yere basmaz hep bir arayış içindedir. Bu durum da onlarla uzun ömürlü bir ilişki yaşamayı zorlaştırır.