Anasayfa /  Foto Galeri

İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları

Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, haftanın son takım oyununa çıktı. Üçüncü oyun, Kütahya'da özel konuklar eşliğinde gerçekleştirildi. İki takım düellosunu da kırmızı takım kazanmı ve mavi takım 4 eleme adayı çıkarmıştı. MasterChef 28 Ekim dokunulmazlığı ve takım oyununu kim kazandı? İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları

İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları - Sayfa 1

MasterChef'te takım mücadeleleri yaşanıyor. İki tarafta perşembe akşamı elemeden önceki son oyununa çıktı. İki gün üst üste mavi takım kaybetmiş ve eleme potasına aday göndermişti. 28 Ekim MasterChef'te Kütahya'da dış oyun düzenlendi. İşte, MasterChef'te eleme adayları...

İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları - Sayfa 2

MasterChef eleme potasına giren isimler ile dokunulmazlık oyununu kazanan takımın belli olduğu son bölüm yine izleyenlere nefes kesen anlar yaşattı. TV8 ekranlarında 2021 sezonuna devam eden MasterChef'te kırmızı ve mavi takım yarışmacıları dış çekimde bu hafta Kütahya'ya konuk oldu. İki hafta önce elenen Milhan'ın da konuk olduğu bölümde kırmızı takım haftanın 3. dokunulmazlık oyununu da kazandı. Gecenin sonunda ise eleme adayları Safanur ile Burcu olarak seçildi.

İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları - Sayfa 3

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİMLER? 
Heyecan dolu gecede bireysel dokunulmazlığı elde eden Tahsin bir kez daha kendisini garanti altına aldı. Bu hafta mavi takımın hiçbir dokunulmazlık oyununu kazanamaması nedeniyle, 5. ve 6 eleme adayları için oylama yapılmadı.

İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları - Sayfa 4

Bir ilkin yaşandığı gecede mavi takımda aday olmayan üç kişi kaldı. Tahsin dokunulmaz olduğu için geriye kalan Safanur ile Burcu direkt eleme potasına girdi. Böylece MasterChef'in 28 Ekim tarihli bölümünde eleme adayları Safanur ve Burcu olarak belirlendi.