Anasayfa /  Foto Galeri

İşte! 2021 yılında en çok korsan izlenen 10 dizi listesi

2021 yılında korsana en çok maruz kalan diziler açıklandı. Listeye Disney Plus yapımları damga vurdu.

İşte! 2021 yılında en çok korsan izlenen 10 dizi listesi - Sayfa 1

1- WandaVision

WandaVision, idealize edilmiş bir banliyöde yaşayan süper kahramanlar Wanda ve Vision'a odaklanıyor. Yorucu bir hayatı arkalarında bırakmak isteyen süper kahramanlar Wanda ve Vision, güçlerini kullanmak zorunda olmadıkları bir hayatı arzular. Bunun için de sıradan bir yaşam sürebilecekleri idealize edilmiş bir banliyöde yaşamaya başlarlar. Artık geçmişte yaşadıkları zorlukları arkalarında bırakıp, sonunda istedikleri hayata kavuştuklarını düşünen Wanda ve Vision, çok geçmeden hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını keşfeder.

İşte! 2021 yılında en çok korsan izlenen 10 dizi listesi - Sayfa 2

2 -Loki

Loki, Michael Waldron tarafından Disney+ için oluşturulan ve 9 Haziran 2021'de dijital platformda yerini alan Amerikan mini internet dizisi. Marvel Comics'in Loki isimli karakterlerinin hikâyesine dayanan dizi Marvel Sinematik Evreni ile bağlantılı olup The Avengers ve Avengers: Endgame arası bir zaman periyodunda geçmektedir.

İşte! 2021 yılında en çok korsan izlenen 10 dizi listesi - Sayfa 3

3- The Witcher

The Witcher'ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vaadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

İşte! 2021 yılında en çok korsan izlenen 10 dizi listesi - Sayfa 4

4- The Falcon and the Winter Soldier

Marvel'ın sevilen kahramanlarının maceralarını ekrana taşımaya hazırlanan "Falcon and the Winter Soldier" Disney+ platformu tarafından 6 bölüm halinde uyarlanıyor. Dizinin başrollerinde ünlü karakterlere, beyazperdede de olduğu gibi Anthony Mackie ve Sebastian Stan ikilisi hayat vermeye devam edecek. Mini dizinin 2020'nin yaz aylarında prömiyer yapması bekleniyor.