Anasayfa /  Foto Galeri

İstanbulspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Galatasaray, 3. haftanın erteleme maçında deplasmanda İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golü 42. dakikada Mauro Icardi kaydetti. İşte İstanbulspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri

İstanbulspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 1

İstanbulspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Galatasaray, 3. haftanın erteleme maçında deplasmanda İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golü 42. dakikada Mauro Icardi kaydetti.

İstanbulspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 2

Galatasaray karşılaşmanın 37. dakikasında ilginç bir penaltı organizasyonuna imza attı. Penaltıda topun başına gelen Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi'ye pas verdi. Icardi ise müsait pozisyonda çerçeveyi bulamadı.

İstanbulspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 3

Sarı-kırmızılılar bu galibiyetle birlikte ligdeki galibiyet serisini 5 maça çıkardı ve haftayı 16 puanla tamamladı. Bu sezon henüz galibiyetle tanışamayan İstanbulspor ise üst üste 3. mağlubiyetini aldı ve 2 puanda kaldı.

İstanbulspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 4

İstanbulspor Galatasaray Maçından Dakikalar

Karşılaşmaya hızlı başlayan Galatasaray 2. dakikada gole yaklaştı. Boey'in ortasına bekletmeden vuruşunu yapan Kerem, kaleci Jensen'e takıldı.