Anasayfa /  Foto Galeri

İstanbullulara müjde! 3 gün içinde başvuru yapanlara ücretsiz...

İstanbullular, yürüyüş yaparak toplu taşımayı ücretsiz bir şekilde kullanabiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sağlıklı bir yaşam için düzenlediği yürüyüş kampanyaları ile belli bir adım sayısına ulaşan kişilere ücretsiz metrobüs ve metro ulaşımı sağlıyor.

İstanbullulara müjde! 3 gün içinde başvuru yapanlara ücretsiz... - Sayfa 1

İstanbul Büyükşehir Belediyesi daha sağlıklı bir İstanbul için İstanbulKart üzerinden kampanyalar düzenliyor. Düzenlenen bu kampanyalar hem sağlıklı yaşama teşvik ediyor, hem ulaşımı rahatlatıyor hem de vatandaşın otobüs, metrobüs, metro gibi ulaşım araçlarını ücretsiz şekilde kullanabilmelerini sağlıyor.

İstanbullulara müjde! 3 gün içinde başvuru yapanlara ücretsiz... - Sayfa 2

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN NE GİBİ KAMPANYALARI VAR?

İBB tarafından hazırlanan ‘Yürü Be İstanbul’ kampanyası adı altından Var Mısın 50.000 adım ile İstanbullular toplu taşımada ücretsiz hak kazanıyorlar. Haftada 50000 adım atabilen vatandaşlar haftada bir kez olmak kaydıyla metrobüs, metro ya da otobüsten bir adet ücretsiz geçiş hakkı kazanabiliyor.

İstanbullulara müjde! 3 gün içinde başvuru yapanlara ücretsiz... - Sayfa 3

Vatandaş buna benzer kampanyalar sayesinde ulaşım masrafını da bir tık indirgemiş oluyor. Yani kısacası ulaşım araçlarında ücretsiz bir adet geçiş hakkı kazanmak için İstanbulKart Kampanyası olan Yürü Be İstanbul kampanyasının Var Mısın 50.000 Adım’ görevini tamamlaması gerekmekte.

İstanbullulara müjde! 3 gün içinde başvuru yapanlara ücretsiz... - Sayfa 4

Görev tamamlandığı anda ücretsiz geçiş hakkı otomatik olarak kartınıza yükleniyor. Bunun yanı sıra Uygulamanızdaki dijital kart sayesinde de ulaşımı ücretsiz hale getirebilirsiniz.