Anasayfa /  Yaşam

İstanbul'da iş çıkış saatlerinde trafikte son durum!

Meteoroloji'nin uyarısının ardından İstanbulular güne kar yağışı ile uyandı. Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul'da kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürüyor. İstanbul genelinde aralıklarla yağan kar zaman zaman etkisini artırıyor. Beyaza bürünen kentte alınan önlemler ve uyarıların etkisiyle ana arterlerde yolların açık olduğu görülürken, Mahmutbey gişelerinde trafik akıcı şekilde ilerliyor. İstanbul'da iş çıkış saatinde trafikte son durum...

Abone ol
Abone ol 10 Mart 2022 17:52

Meteoroloji'nin uyarısının ardından İstanbulular güne kar yağışı ile uyandı. Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul'da kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürüyor.
İstanbul genelinde aralıklarla yağan kar zaman zaman etkisini artırıyor. Beyaza bürünen kentte alınan önlemler ve uyarıların etkisiyle ana arterlerde yolların açık olduğu görülürken, Mahmutbey gişelerinde trafik akıcı şekilde ilerliyor. Bazı vatandaşların ise erkenden işlerinden çıkarak evlerine gitmeye çalıştığı görüldü.

İstanbul’da bu sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle bir çok sürücü otomobillerini trafiğe çıkarmayınca yollar boş kaldı.

İstanbul'un yollarında doluluk oranı öğle saatlerinde yüzde 24 olarak ölçüldü. Yollardaki son durum havadan görüntülendi.

D100 ve TEM'de trafiğin oldukça rahat olduğu gözlenirken, hasarlı kazalar nedeniyle bir kaç lokal noktadaki sıkışıklığın dışında trafik oldukça rahat ilerliyor.

 

TRAFİK YOĞUNLUK HARİTASI İÇİN TIKLAYINIZ

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul'da kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürüyor.
İstanbul genelinde aralıklarla yağan kar zaman zaman etkisini artırıyor.

Beyaza bürünen kentte alınan önlemler ve uyarıların etkisiyle ana arterlerde yolların açık olduğu görülürken, Mahmutbey gişelerinde trafik akıcı şekilde ilerliyor.

Bazı vatandaşların ise erkenden işlerinden çıkarak evlerine gitmeye çalıştığı görüldü.

Yorumlar