Anasayfa /  Güncel

İstanbul'da Alevler geceyi aydınlattı

İstanbul'da Veliefendi Hipodromu önünde 5 kamyonet alev alev yandı ve ardından bölgedeki otluk alanda ve metruk bir binada da alevler yükseldi.

Abone ol
Abone ol 05 Ağustos 2023 11:51

Dün akşam Bakırköy Veli Efendi Hipodromu önünde yarış atı taşıyan 5 aracın yanmasının ardından olaylar hızla gelişti. İlk olarak hipodromun karşısındaki otluk alanda yangın çıktı ve kısa bir süre sonra hipodromun karşısındaki metruk binada da alevler yükseldi. İddialara göre, bir kişi bu yangınları bilerek çıkardı ve bu nedenle polis ekipleri kundakçıyı yakalamak için çalışmalara başladı.

Olayın duyulmasının ardından polis ve itfaiye ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. İddialara göre, kundakçı önce hipodromun önündeki 5 aracı ateşe verdi, ardından çevrede başka yerlerde de yangınlar çıkardığı biliniyor. Önce otluk alana ateş açan kundakçı, daha sonra metruk binayı da ateşe verdi. Yangınları söndürmek için itfaiye ekipleri büyük çaba sarfederken, polis ekipleri de kundakçının peşine düştü.

Güvenlik önlemleri almak amacıyla hipodrom çevresinde Özel Harekat polisleri görevlendirildi. Yangınlar itfaiye ekipleri tarafından başarılı bir şekilde söndürüldü, ancak polis ekipleri kundakçıyı yakalama çalışmalarına hala devam ediyor.

Yorumlar