Anasayfa /  Spor

İspanyol doktordan Arda Güler için korkutucu açıklama!

Real Madrid'in İspanyol temsilcisi Arda Güler, tedavi sürecini hızlandırmak amacıyla Madrid'e geri döndüğü duyurulmuştu. Bu dönüş sırasında, İspanyol doktor Pedro Luis Ripoll, milli futbolcunun sakatlığıyla ilgili korkutucu bir açıklama yaptı.

Abone ol
Abone ol 30 Temmuz 2023 12:31

Real Madrid, Arda Güler'in sağ diz iç menisküsünde bir yaralanma tespit ettiğini ve yıldız oyuncunun özel tedavi için Madrid'e döneceğini duyurmuştu. Birkaç gündür takımla birlikte antrenman yapmayan milli futbolcu, özel tedavisine devam etmek üzere Madrid'e dönecek.

Marca ise Arda Güler'in sakatlığını yakından takip ediyor. Marca'nın haberine göre, Arda'nın Amerika turunda antrenmana çıkmaması alarm zillerini çalmıştı. İlk başta sadece kas gerginliği yaşadığı düşünülen futbolcunun, Manchester United maçında forma giymesi bekleniyordu. Ancak süreç beklenenden uzadı ve Arda'nın form durumu hakkında şüpheler oluşmaya başladı. Takım arkadaşlarıyla bir araya gelmeyi beklerken, Arda saha kenarında antrenman yapmak zorunda kaldı.

El Clásico'da Arda Güler'in forma giyemeyeceği doğrulandı ve Juventus maçında süre alması bekleniyordu. Ancak yapılan testler, planları alt üst etti. Dizinde kısmi bir kıkırdak yırtığı tespit edildi ve oyuncunun Madrid'e dönüp tedavi sürecini güçlendirmesi gerektiği belirtildi.

Dr. Pedro Luis Ripoll, Marca'ya yaptığı açıklamada, eğer Arda Güler'in menisküs sakatlığı ciddiyse, menisküsün dikilmesinin 5 aylık bir tedavi süreci gerektireceğini söyledi. Ancak sakatlığın ciddi olmadığı durumda, alternatif yöntemlerle tedavi sürecinin 3 ayı bulabileceğini ifade etti.

Kulüp ise henüz bir zaman çizelgesi belirlemek istemiyor ve her şeyin oyuncunun gelişimine bağlı olacağını vurguluyor.

Arda Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, takım arkadaşlarıyla sahada olmayı arzuladığını ancak tedavi sürecini hızlandırmak ve bir an önce sahalara dönmek için Madrid'e döndüğünü belirtti. Real Madrid ile ABD'ye giden Arda Güler, Soccer Champions Tour kapsamındaki maçlarda kadroda yer alsa da forma şansı bulamamıştı. Şimdi tüm gözler, oyuncunun tedavi sürecine odaklanmış durumda.

 

Yorumlar