Anasayfa /  Foto Galeri

İslam Memiş'ten elinde dolar olanlara önemli uyarı! Hemen bozdurun...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş elinde dolar olan yatırımcılar için yeni bir yol haritası açıklarken, altın dolar ve bitcoin için tarih vererek önemli uyarılarda bulundu. İşte yatırımcıları yakından ilgilendiren İslam Memiş'in o açıklamaları...

İslam Memiş'ten elinde dolar olanlara önemli uyarı! Hemen bozdurun... - Sayfa 1

Geçtiğimiz aylarda ülke ekonomisine katkı sağlamak için dolar satışı yapın uyarısında bulunan İslam Memiş, Ağustos ayı için teknik düşüşlere dikkat çekti. Dolara yarırım yapanlar için  yeni bir yol haritası çizen Memiş, en çok kazandıran işlemi açıkladı. Döviz, altın ve bitcoin için yükseliş tarihini veren Memiş, yatırımcılara "Aman dikkat edin" uyarısı yaptı. İşte herkesi yakından ilgilendiren o açıklamalar.

İslam Memiş'ten elinde dolar olanlara önemli uyarı! Hemen bozdurun... - Sayfa 2

Ağustos ayı için değerlendirmelerini veren İslam Memiş, altın için "1730-1780 bant aralıklarını takip etmeye devam ediyorum." diyerek yükselişlerin devam etmesi için 1800 rakamının üzerinde durdu. Ons altın üzerinde duran İslam Memiş, sanal ortamdan fiziki al-sata değindi.

İslam Memiş'ten elinde dolar olanlara önemli uyarı! Hemen bozdurun... - Sayfa 3

Memiş, zarar edenler için şunları söyledi


"57 bin 300 dolar seviyesinde altın dolar paritesi vardı. Bu seviyeden satanlar şu anda fiziki tarafta zararsız bir şekilde yerine koyabiliyorlar"

İslam Memiş'ten elinde dolar olanlara önemli uyarı! Hemen bozdurun... - Sayfa 4

18 liraya dayanan dolar için yeni rakamlar veren Memiş, gram altın içinse direnç seviyelerini verdi. Memiş gram altın ve doların güncel kur seviyelerini vererek daha alt seviyelerde fırsat alımların olacağını ifade etti. Ağustos ayında teknik düşüşlerin yaşanacağını belirten Memiş, elinde dolar tutanların satıp borsaya geçmesini önerdi. Memiş, "Borsa'ya geçiyoruz dolar satıp, tekrar TL'yi de koyduk, bekliyoruz" ifadelerini kullandı.