Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden Öğretmenevi, Belediye ve Bir Çok Kamu Kurumuna İşçi, Memur ve Personel Alımları Yapılacak!

İŞKUR Üzerinden Öğretmenevi, Belediye ve Bir Çok Kamu Kurumuna İşçi, Memur ve Personel Alımları Yapılacak! Kamu kurumlarından hangi kurumalara İŞKUR aracılığı ile personel alımı yapılacak! İşin olsa farkı ile Türkiye İş Kurumu aracılığı ile 28 Eylül tarihi itibari ile yeni açıklanan memur, işçi ve personel alımlarını, ilan No ve son başvuru tarihleri ile birlikte adayların dikkatine sunuyoruz!

Abone ol
Abone ol 28 Eylül 2018 22:50

 İŞKUR Üzerinden Öğretmenevi, Belediye ve Bir Çok Kamu Kurumuna  İşçi, Memur ve Personel Alımları Yapılacak!

Kamu kurumlarından hangi kurumalara Türkiye İş Kurumu üzerinden personel alımı yapılacak! İşin olsa farkı ile İŞKUR aracılığı yapılacak olan ilanlardan ile 28 Eylül tarihinde açıklanan memur, işçi ve personel alımlarını aktarıyoruz. İlan No ve son başvuru tarihleri ile birlikte adayların dikkatine sunuyoruz!

İŞKUR kamu ve özel firmalara sağlamakta olduğu istihdamlara devam etmekte. An itibari ile 83 Bin 862 açık iş ilanı bulunduğu açıklandı. Adaylar personel alımlarını başvuru yapabilmek için günlük olarak alımları takip etmekte. İşin olsa ekibi olarak kamu kurumlarından yeni açıklanan ve adayların başvuru yapabileceği alımları aktarıyoruz. Bu yazımızda ise 28 Eylül tarihinde başvuru alınmaya başlanan alımları aktarmak istiyoruz. Kurumları hangileri ve alım yapılacak pozisyonlar neler?

Belediye alımlarında Menemen, Kazancı Belediyelerine bahçıvan ve kaloriferci alımı yapılacak. Öğretmenevine yapılacak olan alımlarda ise İzmit, Eskil, İdil, Silifke Öğretmenevi Müdürlüklerine aşçı bahçıvanı yemek dağıtım elemanı alımı yapılacağı açıklandı.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılabilecek. Adayların 18 yaşını tamamlamış, başvuru yapılacak olan pozisyonlardaki genel ve özel şartları taşımakta ve son başvuru tarihinden önce ilana başvuru yapmış olmak gerekiyor. İŞKUR resmi internet sitesine giriş yapmak açık iş ilanları butonuna tıklamak ve ilan no kısmına tabloda belirttiğimiz ilan no girerek aramak yeterli olacaktır.


Yorumlar