Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR üzerinden Ekim Ayı TYP Alımları ile Kamu Kurumlarına 2 Bin Personel Alımı Yapacak!

İŞKUR üzerinden Ekim Ayı TYP Alımları ile Kamu Kurumlarına 2 Bin Personel Alımı Yapacak! Türkiye İş Kurumu üzerinden kamu kurumlarına TYP alımları devam ediyor. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığına bağlı hastanelere 2 Bin personel alımı yapılacak. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde

Abone ol
Abone ol 03 Ekim 2018 14:57

İŞKUR üzerinden Ekim Ayı TYP Alımları ile Kamu Kurumlarına 2 Bin Personel Alımı Yapacak! İŞKURTYP personel alım ilanları yayımlandı.

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile açıklanan personel alım ilanlarına göre Türkiye genelinde kamu kurumlarından hastanelere, MEB müdürlüklerine halk eğitim merkezlerine çok sayıda personel alımları yapılacak. Aile, çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı üçlü protokolü kapsamında yapılacak olan alımlar yeni ilanlar eklendi. İŞKUR üzerinden TYP ile personel alımları için 59 ilan daha açıklandı. Buna göre hangi illerde alım yapılacak?

ALIM YAPILACAK İL VE İLÇELER;

Iğdır Merkez, Aşkale, Karaman, Merkez Karabük Merkez, Karabük Merkez, İspir, Horasan, Horasan, Hınıs, Ermenek, Çat, Aşkale, Karayazı, Karaman Merkez Karabük Merkez, İspir, Horasan, Hınıs Ermenek, Çat Aşkale Karayazı Karaman Merkez Karabük Merkez  İspir Horasan Hınıs Ermenek Çat Aşkale  Tunceli Merkez Afşin Andırın Elbistan Göksun Pazarcık Türkoğlu Çağlıyancerit Ekinözü Nurhak Dulkadiroğlu Onikişubat.





BAŞVURU ŞARTLAR;

Başvuru yapacak olan adayların başka bir kurumda kayıt olarak çalışmıyor olmaları, emekli maaşı dul ya da yetim aylığı almıyor olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte, 18 yaşını tamamlamış olmaları istenilmektedir. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Adayların aşağıdaki bağlantıdan arama butonuna basmaları ile alımları devam eden personel alımları detaylarını inceleyebilirler.   

İlanlara erişmek için TIKLAYIN


Yorumlar