Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden Büro Personeli Alımı Başvuru Sonuçları Bekleniyor

İŞKUR 1078 Büro Personeli Alımı Başvuru Sonuçları Bekleniyor. İŞKUR 2 bin 219 personel alımı başvurularının tamamlanmasının ardından 18 Eylül itibarıyla 1141 İş ve Meslek Danışmanı İMD alımı için açıklanmasının ardından bin 78 büro personeli alımı için de başvuru sonuçları bekleniyor.

Abone ol
Abone ol 01 Ekim 2018 21:16

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) 2219 sözleşmeli büro personeli ile iş ve meslek danışmanı (İMD) alımı başvurularının tamamlanmasının ardından sadece İMD alımı başvuru sonuçlarını açıkladı.

1141 İş ve Meslek Danışmanı alımı başvuru sonuçları 18 Eylül 2018 itibarıyla açıklandı ama 1078 büro personeli alımı sonuçlarının açıklanmamasından dolayı adayların serzenişleri devam ediyor.

Büro Personelinin Atanacağı Birimler ve Mezun Olunan Bölüm Grupları şu şekildedir: Önlisans alanında 627 büro personeli alımı,  Lisans alanında da 451 büro personeli alımı olmak üzere 1078 büro personeli alımı yapılıyor.

İş ve Meslek Danışmanı alımı başvuru sonuçlarının tamamlanmasının ardından geçen yaklaşık iki haftalık süreye rağmen büro personeli alımı için de başvuru sonuçlarının açıklanmasını yetkililerden adaylar adına talep ediyor.

İŞKUR büro personeli alımı başvuru sonuçları açıklanınca sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.






Yorumlar