Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden: Aile Sosyal Hizmetler Politikalar İl Müdürlüğüne 46 Kamu Personel Alımı Yapılacak

İŞKUR 20 Şubat 2019 tarihinde yayınladığı ilan ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ve Belediye Başkanlıklarına 46 kamu personeli alımı ilanları yayınladı. Başvuracaklar en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir.

Abone ol
Abone ol 20 Şubat 2019 15:34

İŞKUR TYP alımları kapsamında Gaziantep, Yozgat, Zonguldak illerine 46 kamu personeli alımı için başvurular alınmaya başlandı.

İŞKUR ilanları tarafından resmi kurumlara toplum yararına programlar (TYP) kapsamında Gaziantep, Yozgat, Zonguldak illerine personel alımları yapılıyor.

Çoğu illerde resmi kurumlara alınacak TYP personeller için başvurular 20 Şubat 2019 tarihinde başlamış olup 24 Şubat 2019 tarihinde son bulacaktır.

Seçme işlemleri liste yöntemi ve kura yöntemi ile ilana göre değişmektedir. İlanlara başvurmak isteyenler en yakın İŞKUR hizmet binalarından veya İŞKUR resmi internet adresinden başvurularını yapabilirler.

İŞKUR üzerinden yayınlanan Gaziantep, Yozgat, Zonguldak illeri Toplum Yararına Program kapsamında kamu personeli alımları ayrıntılı olarak aşağıda yayınlanmıştır.

274008 TYP numarası ile Gaziantep Şehitkamil Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğüne 14 kamu personeli alımı liste yöntemi ile yapılacak.

275008 TYP numarası ile Yozgat Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne 12 kamu personeli alımı noter kurası yöntemi ile yapılacak. Başvurular 23 Şubat tarihinde bitecektir.

275009 TYP numaralı alım ile Zonguldak Kilimli Gelik Belediye Başkanlığına 10 kamu personeli alımı noter kurası yöntemi ile yapılacak.

275011 TYP numaralı alım ile Zonguldak Kilimli Belediye Başkanlığına 10 kamu personeli alımı noter kurası yöntemi ile yapılacak.


Yorumlar