Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden 1479 Güvenlik Görevlisi Alımı Gerçekleştirilecek

Kamuya ve özel sektöre yönelik yapılan memur ve personel alımı için son günlere girilmiş bulunmaktadır.  

Abone ol
Abone ol 24 Aralık 2018 22:10

2018 yılının sonlarına geldiğimiz günler itibariyle son memur alımları yapılmaktadır. Kamuda memur alım ilanlarına ve özel sektördeki son ilanlara başvurular alınmaktadır. 

Kurumlar ve işletmeler personel ihtiyacını karşılamak için ilanları yayımlamış durumdadırlar. Yapılan personel alımları için başvurular alınırken, 2019 yılının ilk günleri itibariyle adayların göreve başlamaları mümkün olacaktır.

Memur ve personel alımları devam ediliyor

Kamuya ve özel sektöre son memur ve personel alımları devam ederken, iki taraf için de ilanları yayımlayan İŞKUR üzerinde güvenlik personeli kadrosuna alımlar da yapılıyor.  

En az lise mezunu olan adayların başvuru yapabileceği güvenlik görevlisi alımı için adayların T.C vatandaşı olması, güvenlik personeli sertifikasının bulunması (silahlı ya da silahsız), mesai saatlerine özen gösterebilecek, mesleğinin getirdiği sorumlulukların farkında olan, meslek bilinci gelişmiş, vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek, dış görünüşüne özen gösteren, kendisini geliştirmeye açık, güleryüzlü iletişimi benimsemiş, iletişim becerileri gelişmiş, mesleğinin gerektirdiği donanımlar ya da programları kullanmayı bilen, meslek icrası konusunda tecrübeli kişiler olunması gerekmektedir. 

Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda yer alacak bağlantı adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuruda bulunacak olan adaylar İŞKUR resmi web adresi üzerinde açık iş ilanları bölümünden güvenlik görevlisi şeklinde arama yaparak tüm ilanlara ve başvuru şekillerine erişim sağlayabilirler.


Yorumlar