Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Üzerinden 117 Vardiya Amiri, Veri Giriş ve Halkla İlişkiler Personeli Alımı Yapılacak

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarının çok büyük bir kısmı özel sektör firmaları tarafından ilan edilen alım ilanlarından oluşmakta.

Abone ol
Abone ol 19 Mayıs 2019 22:11

Bu çerçevede özel sektör firmaları tarafından yayımlanan ilanlar arasında Vardiya Amiri, Halkla İlişkiler ve Veri Giriş Personelleri kadroları içinde ilanlar yer almakta.

Bu kadrolar için yayımlanan ilanlar ve alım yapılacak personel sayısı ise şu şekilde,

Vardiya Amiri (Genel) pozisyonu için ilan edilen alım sayısı 18.

Halkla İlişkiler Görevlisi pozisyonu için ilan edilen alım sayısı 69.

Veri Giriş Elemanı pozisyonu için ilan edilen alım sayısı 30.

ALIMLAR HANGİ ŞEHİRLERDEN OLACAK?

3 kadro için yayımlanan ilanlara göre alım yapılacak şehirler ve listeler şu şekilde;

Vardiya Amiri (Genel) kadrosu için yayımlanan ilanlar İstanbul, Kocaeli, Mersin, Bilecek, Adana, Denizli, Manisa, Gaziantep, Tekirdağ, Kırklareli, Ordu, İzmir, Aksaray illerinde olacak.

Halkla İlişkiler Görevlisi kadrosu için alım yapılacağı ilan edilen şehirler: Tekirdağ, Bursa, Kayseri, Bursa, Çorum, Ankara, Konya, İstanbul, Samsun, Mersin, Van, Edirne.

Veri Giriş Elemanı pozisyonuna yapılacak olan personel alımları ise İstanbul, Ankara, Kocaeli, İzmir, Balıkesir, Bursa şehirlerinden olacak.

BAŞVURU KOŞULLARI

Adayların Türk vatandaşı olması, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olması en önemli iki şart.

Bu iki şartın yanında bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak, koşulları da diğer koşullar.

İLANLARA DAİR DETAYLAR

İlanlara başvuru yapacak adaylar aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ilanları inceleyebilirler.

Vardiya Amiri (Genel) İŞKUR ilanları için TIKLAYIN

Halkla İlişkiler Görevlisi İŞKUR ilanları için TIKLAYIN

Veri Giriş Elemanı İŞKUR ilanları için TIKLAYIN


Yorumlar