Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR İş İlanı | İŞKUR Üzerinden Emniyet Müdürlüğü İle Milli Savunma Bakanlığı KPSS'siz İşçi Alım İlanı Yayımladı!

İŞKUR İş İlanı | İŞKUR Üzerinden Emniyet Müdürlüğü İle Milli Savunma Bakanlığı KPSS'siz İşçi Alım İlanı Yayımladı! Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ile Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Bakım onarım ve istihkam komutanlığı bünyesinde görevlendirmek üzere KPSS'siz işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Söz konusu iş ilanları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet sitesinden yayımlandı. İlana başvuru yapacak adayların en az 18 yaşında olması talep edildi.

Abone ol
Abone ol 29 Temmuz 2019 17:02

İŞKUR  İş İlanı | İŞKUR Üzerinden Emniyet Müdürlüğü İle Milli Savunma Bakanlığı KPSS'siz İşçi Alım İlanı Yayımladı!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ile Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Bakım onarım ve istihkam komutanlığı bünyesinde görevlendirmek üzere KPSS'siz işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Söz konusu iş ilanları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet sitesinden yayımlandı. İlana başvuru yapacak adayların en az 18 yaşında olması talep edildi.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi web adresi "https://esube.iskur.gov.tr" üzerinden yayımlanan kamu iş ilanları kapsamında yeni işçi alımı yapılıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ile Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yayımlanan KPSS'siz işçi alımı için yayımlanan ilanlara başvurular devam ediyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) yayımladığı ilanda Kastamonu Emniyet Müdürlüğünde görevlendirmek üzere beden işçisi alacak.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ise İskenderun Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığında görevlendirmek üzere reklam tabelacı alımı yapacağını duyurdu.

EGM iş ilanına başvuru yapacak adaylar için son tarih 30 Temmuz 2019, MSB iş ilanına başvurular ise 2 Ağustos 2019 tarihine kadar alınacaktır.

KADRO ÖZEL ŞARTLARI

Reklam Tabelacı iş ilanına başvuru yapacak adaylardan talep edilen şartlar;

Türk vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Özel kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak.

Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.

Başvuru yapacak olan adaylar için İskenderun ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak.

Her aday, Türkiye İş Kurumunda (İŞKUR) yayımlanan listede belirtilen bir işyeri ve bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.

Adayların, başvurunun son günü itibarıyla duyurumuz ve ekinde yer alan tabloda meslek kollarına uygun olarak talep edilen öğrenim durumu ve özel şartlara haiz olmak.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gerekmektedir.

Engelliler için ilan edilen kadroya başvuran adaylar; tüm vücut fonksiyon kaybının en az yüzde kırk olduğunu belirten sağlık kurulu raporu belgelendirmeleri gerekmektedir.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı teknik eğitim veren liselerin 'Reklam Tabelacılığı' bölümünden mezun olmak veya lise mezunu olup söz konusu bölüm ile ilgili 3308 sayılı mesleki eğitim kanununa göre 'Ustalık Belgesi' ne sahip olmak.

Yapılacak sözlü (uygulamalı) sınavda yeterli mesleki bilgi ve baceriye sahip olmak.

Başvuru yapılacak olan kurum çok tehlikeli sınıfta yer alan işler kapsamında olduğudan başvuru yapacak engelli adaylarda 'NÖROLOJİ' (Sinir Sistemi) , 'PSİKİYATRİ' (Zihinsel Bozukluklar , Ruh Hastalıkları) ve 'GÖZ' ile ilgili herhangi bir engelin bulunmaması gerekmektedir.

Talebe başvuru yapan listelere giren adaylar aranan koşulları taşıyıp taşımadıklarının ilişkin olarak ; eğitim durumu,öncelilk durumu,mesleki ustalık belgelerini ve özürlü sağlık raporlarını İskenderun Bakım ve Onarım İstihkam Komutanlığı'na ibraz etmek zorundadırlar.

Belge teslim tarihi en geç 09 Ağustos 2019 saat 17:30'a kadardır. (Durumlarını belgelemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar listeden çıkarıcaktır)

Yapılacak sözlü (uygulamalı) sınav tarih,saat ve yeri daha sonra www.dzkk.tsk.tr internet sitemizden adaylara duyurulacaktır. 18)Sınavı kazanan aday 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu 15. madde 2. fıkrası gereği çok tehlikeli sınıfta yer alan işlerde çalışıcak işçiler yapacakları işe uygun olduklarını belirten sağlık kurulu raporunu almadan işe başlatılmayacaktır.

İLANIN DETAY İÇİN TIKLAYIN

Beden İşçisi alımı için talep edilen başvuru şartları;

1. Türk vatandaşı olmak.

2. 18 Yaşını doldurmuş olmak.

3. Askerliği fiilen yapmış olmak,

4.Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

5. Türk Ceza Kanununun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

6. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.

7. Yaptırılacak arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak.

8. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular ilan sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir.

9. Özel Kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak.

10. Herhangi bir meslek için işe alınan işçi, işin veya işyerinin gerektirdiği durumlarda, mümkün olduğunca işçinin sahip olduğu bilgi, beceri, ehliyet veya belge de dikkate alınarak diğer iş veya alanlarda da çalıştırılabilir.

11.Törörle mücadele malul sayılmayacak şekilde yaralandığını dair TSK Sağlık Kurulu raporunu almış olmak,

12. Açık kadrolar için müracaat eden adaylar ilgili mevzuat hükümlerine göre noter huzurunda kura usulü ile tespit edildikten sonra sözlü sınav uygulanacaktır.

13. Diğer hususlarla ilgili mevzuat/yönetmelik hükümlerine göre hareket edilecektir.

İLANIN DETAY İÇİN TIKLAYIN


Yorumlar