Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

İŞKUR Genel Müdürlüğü: 35 Memur Alımı Gerçekleştirecek

İŞKUR 35 memur alımı yapacak. Alımı yapacağı istihdam uzman yardımcısı ilanına başvuru 7 Ocak 2019 tarihi itibari ile başlayacak. Alınacaklar İŞKUR Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara adresine istihdam edilecektir.

Abone ol
Abone ol 06 Ocak 2019 18:08

Başvuru tarihleri ve şekli: Başvurular 7 Ocak 2019 da başlayıp 18 Ocak 2019 Cuma günü saat 23.59’a kadar kurumun internet sitesinde yayımlanan ilan ile elektronik ortamda yapılacaktır. 

Başvuracak adaylara sözlü olarak tek aşamalı yapılacaktır. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların isimleri ile sınav yeri, tarihi ve saati; internet sitesinde ve duyuru panosunda ilan edilecektir. İŞKUR kamu personeli alımı başvurusu olarak ilan edilmiştir.

Sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak. Giriş sınavına katılma şartlarını taşıyan istekliler katılabilir. 

Sınava Katılım şartları: üniversite çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, iktisat, kamu yönetimi/siyaset bilimi, kamu yönetimi, maliye ve endüstri mühendisliği bölümleri belirtilen ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olması gerekmektedir.

KPSS 2017 ve 2018 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında 80 puan almış adayların başvurusu kabul edilecektir.

İŞKUR 35 memur alım kılavuzu için tıklayın


Yorumlar